Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Atrium Ljungberg i digitalt samarbete

Publicerad: 26 mars 2020, 12:30

Atrium Ljungberg har inlett ett samarbete med BIM-leverantören Dalux som ska skapa mer standardiserade processer i byggskedet och mer digital information i förvaltningen.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dalux molnbaserade system ska komma till nytta på flera nivåer i Atrium Ljungbergs organisation. I byggprojekten kommer hantverkare kunna dokumentera sitt arbete direkt i mobilen med koppling mot både ritning och 3D-modell och platsledningen kan få en bättre överblick över pågående arbete i projekten. 

Även i förvaltning kommer drifttekniker på sikt få tillgång till skötselinstruktioner och annan dokumentation direkt i mobilen samtidigt som Atrium Ljungberg får en bättre samlad överblick över sin fastighetsportfölj. 

– Vi får ett gemensamt projekt- och förvaltningssystem som vi är övertygade om är en framtidslösning för oss, säger Per Karmteg, CIO för Atrium Ljungberg, i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.