Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Digitalisering

Appelgren lämnar WSP

Publicerad: 13 maj 2014, 06:06

Business Arena Stockholm 2012: Chris Cole, CEO WSP Group, Rikard Appelgren, VD WSP Sverige och WSP Europa, Pierre Shoiry, CEO Genivar.

Foto: Mattias Fröjd.

Rikard Appelgren, vd för WSP Europe AB, har tagit beslutet att lämna WSP efter arton år i företaget.


Ämnen i artikeln:

WSP

Efter en inledande period som uppdragsledare på WSPs Malmökontor har han varit avdelningschef, affärsområdeschef och vice vd innan han 2002 blev vd för WSP Sverige AB. Sedan 2006 har han även varit vd för WSP Europe AB.

Han lämnar sin anställning med omedelbar verkan men kommer att arbeta kvar som konsult till och med sista juli 2014 och finnas tillgänglig för WSP fram till slutet av året.

Rikard Appelgren efterträddes den 1 mars i år av Magnus Meyer som vd för WSP Sverige.

– Jag beklagar att Rikard tagit beslutet att lämna WSP. Rikard har under många år på ett oerhört förtjänstfullt sätt lett såväl den svenska som den europeiska verksamheten med stor framgång.  Jag har förståelse för Rikards beslut att hitta nya utmaningar och önskar honom lycka till i fortsättningen, säger WSP s koncernchef Pierre Shoiry.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande WSP

Ämnen i artikeln:

WSP

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News