Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Uppstickaren inom ljusdesign får ny byråchef

Publicerad: 1 november 2022, 12:30

Fredrik Hellberg, ny chef på Light Bureau. Foto: Afry

Fredrik Hellberg kliver in som chef för snabbväxande Light Bureau, en del av Afry, från och med nästa vecka, och entusiasmen är stor.

Ämnen i artikeln:

SvepetAfry

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


– Jag har alltid varit imponerad av Light Bureau, som har några av de skickligaste individerna i en relativt ung bransch i ständig utveckling, säger han.

Läs även: Afry storsatsar på arkitektur i Norden – trots lågkonjunktur

Fredrik Hellberg tillträder sin nya roll den 7 november, som ledare över ett snabbväxande team med cirka 80 ljusdesigners och ingenjörer i Skandinavien och Storbritannien. Han kommer närmast från Koncept, ett annat designvarumärke inom Afrys portfölj, där han arbetat i tio år och varit en del av ledningsgruppen.

– Jag är glad att Fredrik återvänder till Afry i denna nya roll. Hans erfarenhet inom ledarskap och affärsutveckling kommer att vara värdefullt, säger Helena Paulsson, affärsområdeschef för Architecture & Design på Afry.

Paul Traynor fortsätter som landschef i Storbritannien och leder Light Bureaus internationella affärsutveckling.

– Han har gjort ett fantastiskt jobb med att leda Light Bureau under två krävande år och jag är övertygad om att han framgångsrikt kommer att fortsätta bidra med tillväxten, säger Paulsson.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev