Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Ulrika Bergström blir vd på Nyréns

Publicerad: 30 januari 2018, 10:07

Bild: Nyréns

Arkitekten Ulrika Bergström utses till ny vd på Nyréns Arkitektkontor. Hon kommer senast från rollen som affärsområdeschef för Nyréns Urbana rum och tillförordnad vd på företaget.


Ämnen i artikeln:

Ulrika BergströmNyréns Arkitektkontor

Arkitekten Ulrika Bergström utses till ny vd på Nyréns Arkitektkontor. Hon kommer senast från rollen som affärsområdeschef för Nyréns Urbana rum och tillförordnad vd på företaget.

– Det är spännande att få den här chansen att leda ett av Sveriges främsta arkitektkontor in i framtiden. Jag ser fram mot att tillsammans med mina kompetenta medarbetare ta tag i spännande uppdrag och de utmaningar som vi och hela samhällsbyggnadsbranschen står inför, säger Ulrika Bergström, vd på Nyréns Arkitektkontor.

Det var i slutet av december förra året som Tomas Alsmarker, vd sedan fem år, meddelade att han väljer att sluta. Ulrika Bergström, som fram till dess varit affärschef för Urbana rum på bolaget sedan 2015, tog då över tills vidare. Nu blir övergången dock permanent.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.