Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Projektengagemang inreder åt Region Stockholm

Publicerad: 14 april 2020, 12:01

Projektengagemangs inredningsarkitekter har ett nytt treårigt uppdrag för Region Stockholm.

Foto: Projektengagemang

Projektengagemang ska utforma 3 000 nya arbetsplatser åt Region Stockholm, som ska samlokalisera två förvaltningar.


Ämnen i artikeln:

Projektengagemang

Projektengagemang har vunnit ett nytt uppdrag av Region Stockholm. Uppdraget löper över tre år innebär att konsultbolagets inredningsarkitekter ska vara med och förnya och förbättra arbetsplatser för omkring 3 000 medarbetare inom Trafikförvaltningen och Serviceförvaltningen.

Tidigare har Projektengagemang arbetat med samlokaliseringen av Region Stockholms administrativa förvaltningar. Där utformades behovsanpassade arbetsplatser för cirka 1 500 medarbetare. Nu ska Trafikförvaltningen och Serviceförvaltningen samlokaliseras med de tidigare förvaltningarna i området runt Lindhagen. 

Projekterar evakueringslokaler

I det nya uppdraget ingår förstudie och projektering för behovsanpassade kontorsmiljöer för omkring 3 000 medarbetare. Projektengagemang kommer även att projektera evakueringslokaler där de ska sitta under byggtiden. Avtalet löper under tre år. 

– Vi är jätteglada över att ha fått förtroendet att fortsätta arbeta med Region Stockholm. Jag är stolt över att vara en del av PE och teamet som har arbetat med uppdraget, säger Linnea Nordin, uppdragsledare och inredningsarkitekt på Projektengagemang, i ett pressmeddelande.

Anders Siljevall

Reporter

anders.siljevall@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Projektengagemang

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.