fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Arkitektur

Okidoki-duo lanserar nya byrå för kommunikation

Publicerad: 13 september 2023, 12:48

Fredrik Hansson, t v och Rickard Stark (t h) tillsammans med Amanda Rydenstam, som är affärsområdeschef och strateg och att leda byråns dagliga arbete.

Fredrik Hansson och Rickard Stark, duon bakom arkitektföretaget Okidoki, lanserar varumärkesbyrån Atelier. Det uppger man i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Enligt pressmeddelandet är byrån fristående och ska erbjuda strategiska design- och kommunikationstjänster till den kommersiella delen av fastighetssektorn.

Redan inledningsvis har man fått uppdrag från Stureplansgrupen, Strawberry och Alhem fastigheter.

– I dag efterfrågar kunder mer än bara arkitektur och de senaste åren har branding och visuell identitet ingått i våra standardtjänster. Vi väljer nu att lägga den delen som egen label så att det blir tydligare mot kunderna, säger Fredik Hansson, vd, i en kommentar.

Fokus för byrån kommer att vara mot kommersiella fastigheter, samt hotell- och restaurangbranschen.

– I fastighetssektorn finns stort utrymme för nytänkande och behov av att förtydliga kundens affär och erbjudanden med pricksäkra förslag, säger kommunikationschefen Rickard Stark och fortsätter:

– Eftersom vi har verkat i en arkitekturkontext så länge, så vet vi hur man skapar rumslig identitet och hur man kommunicerar platser och fastigheter. Vi är experter på processer i komplexa utvecklingsprojekt och är vi grymma på att formulera oss i bild och säljande koncept.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev