Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Arkitektur

Nomineras till årets byggnad

Publicerad: 23 Juni 2015, 09:53

Twist. Illustration: Belatchew Arkitekter.

Byggnaden Twist har nominerats till årets byggnad av World Architecture Festival. Twist utsågs i mars till det vinnande förslaget för en symbolbyggnad i nya Hagastaden i Stockholm av Atrium Ljungberg.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergBelatchew ArkitekterHagastadenStockholm

Byggnaden Twist har nominerats till årets byggnad av World Architecture Festival. Twist utsågs i mars till det vinnande förslaget för en symbolbyggnad i nya Hagastaden i Stockholm av Atrium Ljungberg. Twist nomineras i kategorin “Commercial – mixed use”.

Byggnaden är ritad av Belatchew Arkitekter.

– Vi är glada över att World Architecture Festival har valt att uppmärksamma TWIST, och vi ser fram emot att presentera projektet inför några av världens mest initierade och namnkunniga personer på den globala arkitekturscenen, säger Rahel Belatchew Lerdell, VD och grundare, Belatchew Arkitekter.

Byggnaden ska vara en mötesplats för de som bor och verkar i den nya stadsdelen, och kommer att rymma restaurang, café och en takterrass.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Belatchew Arkitekter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.