Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Magnolia Bostad börjar jobba med eget team av arkitekter

Publicerad: 23 oktober 2020, 10:58

Magnolia Bostad tillsätter eget arkitektteam för att bättre kunna planera och genomföra nybyggnads- och stadsutvecklingsprojekt.


Ämnen i artikeln:

Magnolia bostad

Magnolia Bostads nya arkitektteam ska lyfta mjukare värden som inte låter sig mätas i siffror, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Läs även: Han blir ny vd för Magnolia Bostad

Arkitektteamet ska komplettera de samarbeten Magnolia redan har med externa arkitekter. Teamet fungerar även som stöd till våra projektutvecklare och affärsutvecklare.

– Med det nya arkitektteamet breddar Magnolia Bostad kompetensen inom företaget. Som samhällsutvecklare är det viktigt för oss att vara en partner som förstår kommunernas utmaningar och tar ett helhetsgrepp om nya stadsdelar, säger Hugo Löfgren, Chefsarkitekt på Magnolia Bostad, i en kommentar.

Läs även: Magnolia i ny storaffär

Magnolia Bostad har en stor projektvolym, med närmare 9 400 bostäder i produktion och över 20 300 byggrätter i projektportföljen.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Magnolia bostad

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.