Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Link öppnar i Skellefteå

Publicerad: 11 september 2017, 04:44

Mattias Pegestam, Maria Jonsson, Johanna Larsen, Isabelle Gyllengahm och Erika Jonsson bemannar Link arkitekturs nya kontor i Skellefteå.

Link arkitektur ökar närvaron i norra Sverige och öppnar kontor i Skellefteå som inledningsvis bemannas av fem personer.


Ämnen i artikeln:

LINK ArkitekturFastighetsmarknaden i norra SverigeSkellefteå

Inledningsvis bemannas kontoret av två arkitekter, två byggingenjörer samt en inredningsarkitekt. Kontoret ligger på Nygatan i centrala Skellefteå och kommer att verka lokalt men också i nära samarbete med Link arkitekturs kontor i Umeå.

– Skellefteå är en intressant kommun som är inne i en expansiv fas och vi ser stor potential här. Vi arbetar redan i området via ett ramavtal med Skellefteå kommun där vi har ett antal pågående skol- och förskoleprojekt. I och med vårt nya kontor kan vi nu erbjuda lokal närvaro och större närhet till våra Skellefteåkunder, säger Torbjörn Windseth, avdelningschef på Link arkitektur i Umeå och Skellefteå.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.