Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Arkitektur

Lämnar Tengbom för att bli ny vd på ÅWL Arkitekter

Publicerad: 20 Februari 2020, 07:34

Cecilia Holmström är ny vd för ÅWL Arkitekter. Hon kommer närmast från konkurrenten Tengbom.

Foto: ÅWL

När Jacob Haas, mångårig vd på ÅWL Arkitekter, går vidare till andra uppdrag ersätts han av Cecilia Holmström som närmast kommer från konkurrenten Tengbom.


Ämnen i artikeln:

ÅWL arkitekterTengbom Arkitekter

Det är i ett pressmeddelande som ÅWL Arkitekter berättar att bolaget rekryterat Cecilia Holmström som ny vd. 

Hon ska ersätta Jacob Haas som efter 13 år valt att kliva av rollen för att jobba vidare med företagets utveckling som senior affärsutvecklare. Cecilia Holmström gör sin första dag på ÅWL i maj.

”Fortsätta vara relevanta”

Sara Revström styrelseordförande på ÅWL Arkitekter, säger i en kommentar att bolaget nu finnit en person som kan ta ÅWL in i framtiden och utveckla verksamheten i takt med ökade krav på digitalisering och hållbarhet.  

- I Cecilia har vi funnit en person som kan leda oss i det arbetet och säkerställa att vi fortsätter vara ett relevant arkitektkontor, säger Sara Revström.

Läs även: Fredrik Drotte till ÅWL Arkitekter 

Cecilia Holmström kommer närmast från Tengbom där hon genom åren verkat som arkitekt i såväl operativa som strategiska roller inom bostad, stadsutveckling och hållbarhet. Hon sitter även som ordförande i Sveriges Arkitekters hållbarhetsråd.

- Jag är väldigt glad och ödmjuk inför uppdraget att som vd få förtroendet att fortsätta utveckla ÅWL tillsammans med kunder och medarbetare. Vårt samhälle och vår bransch står inför stora utmaningar, men också fantastiska möjligheter. Vi står i ett skifte där arkitektföretagen och deras kunder har en avgörande roll att spela. ÅWL har genom sin inkluderande kultur, sitt dedikerade fokus på kunskap och kvalitet och sin långsiktighet vad gäller både människor och affärer en fantastiskt bra grund att stå på för att vara en förebild i en sådan omställning, säger Cecilia Holmström i pressmeddelandet.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.