Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Lämnade BSK för att ta över som vd på Carlstedt

Publicerad: 12 maj 2020, 12:56

Stina Ljungkvist är ny vd för Carlstedt Arkitekter.

Foto: Carlstedt Arkitekter

Stina Ljungkvist är ny vd på Carlstedt Arkitekter, en byrå specialiserad på vårdarkitektur. Hon kommer närmast från rollen som vd på BSK Arkitekter.


Ämnen i artikeln:

Carlstedt Arkitekter

Stina Ljungkvist har jobbat de senaste fem åren som vd på BSK Arkitekter men går nu vidare i karriären och axlar vd-posten på Carlstedt Arkitekter.

Med tanke på den tid vi befinner oss i känns det extra angeläget att arbeta på ett företag som gör stor nytta och många insatser för att lösa samhällets utmaningar.

Stina Ljungkvist tar över vd-rollen efter Siv Axelsson som varit tillförordnad vd sedan oktober 2019. Siv Axelsson är också styrelseordförande för Carlstedt Arkitekter, ett uppdrag hon kommer att ha även fortsättningsvis.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Carlstedt Arkitekter. Med tanke på den tid vi befinner oss i känns det extra angeläget att arbeta på ett företag som gör stor nytta och många insatser för att lösa samhällets utmaningar. Mitt mål är att utveckla Carlstedt Arkitekter och samtidigt både bidra till hållbart samhällsbyggande och till våra kunders verksamheter. Det ska bli mycket inspirerande att sätta i gång med detta tillsammans med engagerade och kompetenta medarbetare, säger Stina Ljungkvist i ett pressmeddelande.

Vd-rollen på BSK Arkitekter har tagits över av Lise-Lott Söderlund som tidigare varit vice vd på företaget samt chefsarkitekt.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Carlstedt Arkitekter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.