Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Krook & Tjäder sammanslås med Uulas Arkitekter

Publicerad: 10 januari 2018, 08:12

Johan von Wachenfeldt, koncern-vd Krook & Tjäder.

Foto: Niklas Maupoix

Krook & Tjäder utökar sitt utbud genom att slå samman med Uulas Arkitekter. Den formella koalitionen sker den första maj 2018.


Ämnen i artikeln:

Krook & Tjäder

Krook & Tjäder utökar sitt utbud genom att slå samman med Uulas Arkitekter. Den formella koalitionen sker den första maj 2018, men samarbetat mellan företagen har redan startat.

– Vi har god kännedom om företaget och det känns riktigt roligt att de vill bli en del av oss. Vi delar samma värderingar där vi värdesätter varje människas egen förmåga, frihet och eget ansvar, säger Johan von Wachenfeldt koncern-vd på Krook & Tjäder

Uulas Arkitekter har varit aktiva i branschen i 65 år och har idag 30 anställda. Genom sammanslagningen får Krook & Tjäder totalt 230 medarbetare.

– För oss handlar samgåendet med Krook & Tjäder om att kunna utveckla vår verksamhet, vi växer stadigt och attraherar allt fler spännande projekt och beställare. Att ingå i ett större sammanhang ger oss trygghet att kunna förvalta detta förtroende med ett fortsatt fokus på intressanta projekt, säger Jerker Edfast vd på Uulas Arkitekter.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Krook & Tjäder

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.