fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Arkitektur

Krook & Tjäder siktar på expansion med dansk kraft

Publicerad: 29 augusti 2022, 09:55

Projektledaren och arkitekten Krestian Ingemann

Krook och Tjäder fortsätter växa i Danmark och anställer därför projektledaren och arkitekten Krestian Ingemann för att hantera den ökande uppdragsvolymen. Sedan augusti är Ingemann på plats i företagets team som bland annat arbetar med transformationsprojekt i Köpenhamn.

Ämnen i artikeln:

DanmarkSvepetKrook & Tjäder

R


Krook och Tjäder, med kontor i Malmö, står bakom de internationellt uppmärksammade Villa Copenhagen i Danmark och Comfort Hotel Copenhagen Airport på Kastrups flygplats. Nu vill arkitektkontoret växla upp än mer på andra sidan sundet. 

Krestian Ingemann som har lång erfarenhet av att leda projekt i Danmark går in som projektledare på Krook & Tjäder. Han kommer närmast från en liknande tjänst på Sweco Architects i Köpenhamn. 

– Jag är verkligen stolt över att bli en del i teamet av duktiga arkitekter på Krook & Tjäder och att kunna bidra till deras projekt i Danmark. Jag hoppas kunna stärka medvetenheten om Krook & Tjäders personliga och närvarande förhållningssätt till projekten, även på den här sidan av Öresund.

Tobias Magnesjö, kontorschef Krook & Tjäder Malmö.

- Vi ser Öresundsregionen som en sammanhängande marknad och vill föregå med exemplet att det går alldeles utmärkt att ha en verksamhet som inkluderar projekt i båda länderna.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev