Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Fem arkitektteam gör upp om Tekniska nämndhuset

Publicerad: 1 juli 2013, 11:33

Fem arkitektteam kommer att göra upp om utformningen av Tekniska nämndhuset, där gamla Söderstadion stått. Det framgår av ett pressmeddelande från kultur- och fastighetsborgarrådet Madeleine Sjöstedt (Fp).


Fem arkitektteam kommer att göra upp om utformningen av Tekniska nämndhuset, där gamla Söderstadion stått. Det framgår av ett pressmeddelande från kultur- och fastighetsborgarrådet Madeleine Sjöstedt (Fp). De fem arkitektteamen kommer ifrån: Dorte Mandrup/Nyréns/Hosper/Mandaworks/Tyréns, Berg CF Möller, BIG/Strategisk arkitektur/SLA, 3xN/Tema och Urban Design/Selgascano.

– Tekniska nämndhuset har alla förutsättningar att bli en märkesbyggnad. Intresset från så många arkitektkontor är ett gott betyg åt Stockholm. Det visar hur stort engagemanget är för att vara med och forma den nya Söderstaden, skriver Madeleine Sjöstedt i pressmeddelandet.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.