Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Catherina Fored lämnar Sveriges Arkitekter

Publicerad: 3 februari 2014, 07:21

Sveriges Arkitekters styrelse och förbundsdirektör Catherina Fored har gemensamt kommit överens om att hon lämnar sina uppdrag i förbundet.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Arkitekter

– Vi är tacksamma för vad Catherina gjort för Sveriges Arkitekter. Under hennes tid har viktiga steg tagits för att förnya och utveckla förbundet, nya verksamheter har introducerats och hon har etablerat ett arbetssätt som främjar samverkan och öppenhet. Nu står vi rustade att med kraft fortsätta förbundets utvecklingsarbete, säger Jacob Sahlqvist, ordförande i Sveriges Arkitekter.

– Det har varit en stor förmån att få arbeta med alla duktiga människor som gör stora insatser i organisationens arbete. Jag kommer fortsätta att aktivt driva samhällsbyggnadsfrågor från en ny plattform. Jag är i grunden entreprenör och det är nu dags för mig att hitta nästa utmaning, säger Catherina Fored

Arbetet för att hitta en ny förbundsdirektör för Sveriges Arkitekter kommer att påbörjas nu. Katarina O Cofaigh är tillförordnad förbundsdirektör från den 3 februari 2014.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Sveriges Arkitekter

Ämnen i artikeln:

Sveriges Arkitekter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.