Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Botkyrkabyggen har bästa arbetsmiljön

Publicerad: 25 maj 2012, 04:41

Fastigopriset 2012 går till AB Botkyrkabyggen som är det företag i som är bäst på att arbeta med arbetsmiljöfrågor, både de fysiska och de psykosociala.

Ämnen i artikeln:

Fastigo

– Förutom att arbeta förebyggande och systematiskt med arbetsmiljön är en annan viktig aspekt att Botkyrkabyggen gör stora satsningar på att utbilda chefer och skyddsombud arbetsmiljöfrågor. Som en del i arbetsmiljösatsningen lyfter man också fram det kommunikativa ledarskapet och respekt för allas lika värde, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

Juryns motivering lyder:
Det vinnande företaget har på ett utmärkt sätt kombinerat det systematiska arbetsmiljöarbetet med ett högt frisktänkande och stora satsningar på utbildning i arbetsmiljöfrågor. Med det kommunikativa ledarskapet som en av grundpelarna i arbetsmiljöarbetet visar företaget respekt för alla medarbetares lika värde.”

– Syftet med priset är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna. Vi vill lyfta fram fastighetsbranschen som framtidsbransch med stora utvecklings- och karriär-möjligheter, inte minst med tanke på den generationsväxling som redan har påbörjats, säger Mona Finnström.

Övriga nominerade företag till Fastigopriset var: Bostadsstiftelsen Uddevallahem, AB Familjebostäder samt Newsec Asset Management.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Fastigo

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev