Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Åse Larsson till Tengbom

Publicerad: 3 juli 2015, 07:31

Åse Larsson.

Foto: Tengbom.

Arkitektkontoret Tengbom rekryterar Åse Larsson som ny tillförordnad studiochef för Tengbom handel, industri och infrastruktur. Larsson kommer närmast från 3XN.


Ämnen i artikeln:

Tengbom Arkitekter

Arkitektkontoret Tengbom rekryterar Åse Larsson som ny tillförordnad studiochef för Tengbom handel, industri och infrastruktur.

– Vi är stolta över att ha rekryterat Åse Larsson, en mycket kompetent arkitekt som jobbat med flera viktiga projekt de senaste åren. Under Åses ledning kommer vi att stärka vårt erbjudande inom handel, industri och infrastruktur ytterligare, säger Johanna Munck af Rosenschöld, kontorschef för Tengbom i Stockholm.

Larsson kommer närmast från 3XN, och har även jobbat på Wingårdhs och &Rundquist arkitekter.

–  Att komma till Tengbom känns både spännande och utmanande. Med min erfarenhet av projekt i olika skeden kan jag bidra med en god förståelse för vad vi som arkitekter kan erbjuda både kund och brukare. Det ska bli jättekul att jobba tillsammans med en större grupp medarbetare och med flera olika typer av projekt på ett kontor som befinner sig i en intensiv utvecklingsfas, säger Åse Larsson.

Åse Larsson börjar på Tengbom den 17 augusti.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Tengbom

Ämnen i artikeln:

Tengbom Arkitekter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.