Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Arkitektur

Arkitekttävlingar i fokus

Publicerad: 4 september 2013, 11:57

Monika Joelsson Vestlund

Sveriges Arkitekter har inrättat en ny tjänst för att utveckla tävlingsverksamheten. Monika Joelsson Vestlund has anställts på Sveriges Arkitekter som verksamhetsutvecklingsansvarig med särskilt fokus på arkitekttävlingar.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Arkitekter

Monika Joelsson Vestlund arbetar idag på Stadsbyggnadskontoret i Stockholms stad som länk mellan stadsarkitekten och planavdelningen. Hon har bland annat arbetat som områdesansvarig för Södermalm och med Blasieholmsudden, där både ett ombyggt Nationalmuseum och Nobel Center ska rymmas. Hon har även erfarenhet av att arbeta med arkitekttävlingar i olika former.

– Med Monika Joelsson Vestlund får vi ett stort tillskott till tävlingsverksamheten. Med hennes erfarenheter från Stadsbyggnadskontoret i Stockholm kommer vi att kunna erbjuda fler arkitekttävlingar med ännu högre kvalitet, säger Catherina Fored, förbundsdirektör Sveriges Arkitekter.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Sveriges Arkitekter

Ämnen i artikeln:

Sveriges Arkitekter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.