Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Arkitektur

Arkitektbyrå blir medarbetarägd

Publicerad: 16 Juni 2014, 10:00

Arkitektbyrån BSK Arkitekter blir från och med måndagen till hälften ägd av sina medarbetare sedan ägaren Veidekke, som har bjudit alla anställda att bli delägare.


Ämnen i artikeln:

BSK ArkitekterVeidekke

Arkitektbyrån BSK Arkitekter blir från och med måndagen till hälften ägd av sina medarbetare sedan ägaren Veidekke, som har bjudit alla anställda att bli delägare. Veidekke köpte BSK Arkitekter som del av Arcona-koncernen i slutet på 2013.

Företaget har en relativt lång historia och grundades år 1966 och gjorde ifjol ett rekordresultat på 8 miljoner kronor. Omsättningen ökade med 45 procent till 64 miljoner kronor.

”Vi var tydliga direkt att vi gärna såg att BSK Arkitekter till stor del skulle ägas av sina medarbetare. Vi ser det här som ett perfekt upplägg då vår värdegrund stämmer väl överrens med BSK Arkitekters,” skriver Per-Ingemar Persson, Sverigechef på Veidekke i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

BSK ArkitekterVeidekke

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.