onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Arkitektur

Alvendal blir rådgivare på arkitektbyrå

Publicerad: 29 augusti 2016, 07:31

Kristina Alvendal.

Kristina Alvendal tar plats i den rådgivande styrelsen för arkitektbyrån Wester + Elsner. Hon ersätter därmed Emma Stenström, som haft rollen i åtta år.

Ämnen i artikeln:

Kristina AlvendalWester + Elsner arkitekter

Kristina Alvendal tar plats i den rådgivande styrelsen för arkitektbyrån Wester + Elsner. Hon ersätter därmed Emma Stenström, som haft rollen i åtta år.

Alvendal driver i dag konsultverksamhet inom fastighets- och stadsutveckling och har tidigare varit borgarråd med ansvar för bostads-, fastighets- och stadsbyggnadsfrågor i Stockholm, vd för Airport City Stockholm och etableringschef på Lidl.

– Vi är inne i en intensiv period och vårt arbetsfält vidgas mer och mer, både mot nya arkitekturområden och rent geografiskt. Vi märker att vår kunskap från kommersiella projekt, att skapa fysiska förutsättningar för publikt liv och möten, blir allt viktigare i alla delar av samhället. Kristina kommer att komplettera övriga ledamöter på ett väldigt bra sätt, säger Fredrik Elsner, vd och partner på Wester + Elsner.

Övriga ledamöter är Robert Ohlsson, advokat och partner på Nord advokater och Johan Zachrisson, Director och Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev