torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Målgrupp 

Genom Fastighetsnytt med Business Arena är Fastighetsjobb mitt i branschen. De som annonserar/läser tidningen Fastighetsnytt samt de som besöker/är utställare på Business Arena är många även Fastighetsjobbs jobbsökare och platsannonsörer.

Business Arena är en kongress för dig som arbetar med: 

Fastighetsägare, uthyrare och fastighetsutvecklare, Kommunala och regionala företrädare, Samhällsbyggare och samhällsutvecklare, Politiker och tjänstemän, Konsulter, rådgivare och arkitekter, Forskare, akademiker och statsvetare, Investerare och finansiärer - internationellt och nationellt, Etablerare och lokalanvändare, opinionsbildare. 

Fastighetsnytts Målgrupp

Vi skriver för personer som måste fatta strategiska beslut på olika nivåer i organisationen. Fastighetsnytt vänder sig till ledande beslutsfattare i fastighets- och samhällsbyggnadssektorn (privata och offentliga fastighetsbolag, konsulter, samhällsbyggare, bank/finans samt investerare).

Våra läsare kan vara specialister eller ledare som strävar efter överblick, men som även vill hålla sig informerade om nytänkande och utveckling.