Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Krönika

Hans Lind: Dags för experiment i bostadspolitiken

För att komma vidare med de bostadspolitiska knutarna måste vi börja experimentera, särskilt inom kontroversiella områden som fri hyressättning i nyproduktion - eller varför inte testa alternativ till det kommunala planmonopolet? Det tycker Hans Lind, professor i fastighetsekonomi.

Publicerad: 22 februari 2021, 14:53

Det här är opinionsmaterial

Åsikterna som uttrycks här står skribenten/skribenterna för.

”Idag betonas ofta att reformer ska vara evidensbaserade, men för en ny idé finns per definition ingen evidens” skriver Hans Lind.

Foto: Jonas Eng


Ämnen i artikeln:

Hans LindKTH

Den statliga Kommitten för teknologisk innovation och etik publicerade nyligen rapporten ”Försök – en arbetsmetod för snabbare lärande”. Ett grundläggande motiv till att göra försök i begränsad skala är att

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Aktuell överblick, fördjupning och insyn i den svenska fastighetssektorn.

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 2 395 kr ex. moms (ord. pris 2 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Hans LindKTH

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.