Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från Fastighetsägarna Service

Vi söker rätt person till tjänsten som teknisk förvaltare för Vällingby Centrum

Fastighetsägare eller inte, alla påverkas vi varje dag av fastighetsmarknaden och i dag är alla fastighetsfrågor, såsom räntor, hyreskontrakt, byggkostnader och energiförbrukning på tapeten mer än någonsin. Nu har du som är tekniskt intresserad chans att jobba med dagens hetaste frågor. Detta på en arbetsplats där dina eventuella framtida kollegor beskriver företagskulturen som fantastisk.

Publicerad: 15 september 2022, 15:01


Fastighetsägarna Service har de senaste åren vuxit med rekordfart. Bolaget erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning och ägs av branschorganisationen Fastighetsägarna där medlemmarna är allt ifrån den lilla privata fastighetsägaren och den medelstora bostadsrättsföreningen till de största fastighetsbolagen och allt där emellan. 

– Att vi ägs av branschorganisationen gör oss inte bara helt unika utan vi får också en stabil och genuin grund som vi i förvaltningsbolaget toppar med en grymt härlig kultur. Internt kallar vi oss för ”challengers” vilket betyder att vi utmanar den traditionella hierarkin. Hos oss tror vi på kraften hos våra medarbetare och drivs av mottot att de som jobbar närmast kunderna kan fatta de bästa besluten, berättar Kristin Andersson, affärsområdeschef och ansvarig för förvaltarverksamheten som också inkluderar lokaluthyrning.

Fastighetsägarna Service har länge varit stora inom segmenten privatägda fastigheter samt bostadsrättsföreningar men har nu snabbt tagit mark även inom den kommersiella delen av fastighetsbranschen. Detta innebär att bolaget nu gör flera strategiska satsningar. Bland annat ska man nu tillsätta några nya spännande tjänster.

– Vi har vuxit med rekordfart, fått flera stora kunder och också fått förtroendet att bli partnerbolag till NREP, som är en ledande fastighetsinvesterare i Norden. I Sverige hjälper vi dem med flera stora fastighetsbestånd och nu ska vi även jobba tillsammans med NREP med förvaltningen av Vällingby Centrum. Det känns jättespännande att vi nu går in i retail-förvaltning och vi anställer flera nya kollegor med anledning av denna tillväxt. Just nu letar jag bland annat efter rätt person till tjänsten som teknisk förvaltare för Vällingby Centrum, säger Kristin Andersson.

Kristin Andersson, affärsområdeschef och ansvarig för förvaltarverksamheten.

Den nya rollen som teknisk förvaltare innebär ett totalansvar för den tekniska förvaltningen av centrumet. Det innebär allt från att ansvara över områdets underhållsplan till budgeteringen av drift- och underhållskostnader, optimering av drift och energi och att agera arbetsledare för centrumets fastighetsskötare och drifttekniker.

– Personen vi söker som teknisk förvaltare kommer att arbeta i mitt team men sitta på plats i Vällingby Centrums centrumledning tillsammans med flera nya kollegor som vi också kommer att rekrytera. Detta är verkligen ett spännande jobb för den som gillar teknik, trivs i en ledande roll och som gillar att jobba med energibesparing som huvudfokus, säger Kristin Andersson.

Personen som ska bli den nya tekniska förvaltaren av Vällingby Centrum kommer också, ihop med hela den nya centrumledningen, att bidra till bolagets fortsatta resa och expansion i den kommersiella delen av branschen.

– Jag är övertygad om att vi genom vår långsiktiga och genuina ägarstruktur med närhet till Fastighetsägarnas branschövergripande arbete – tillsammans med befintliga och de framtida kollegor som vi nu söker – kommer skapa värde på ett helt nytt sätt på den kommersiella marknaden. Vi är här för att stanna och kommer att fortsätta växa, säger Kristin Andersson.

Läs mer om den nya tjänsten som teknisk förvaltare för Vällingby Centrum

Läs mer om Fastighetsägarna Service här

.

Texten är en annons från Fastighetsägarna Service