Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Ventilationskunnig Fastighetsansvarig till Castellum

Castellum, Örebro

Ansök nu

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 20 tillväxtorter, från Malmö i syd till Gävle i norr, samt i Helsingfors och Köpenhamn. Vi förvaltar och utvecklar främst kontor och logistiklokaler. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, vilket gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger även våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Till affärsområde Örebro letar vi efter vår specialist inom ventilation. Du drivs av att arbeta i team samtidigt som du har ansvar för drift och skötsel av ditt ”egna” bestånd. Du vill bidra till lönsamhet och nöjda kunder i ett kundnära och varierande arbete. Vi är ett bolag som satsar på framtiden, med fokus på långsiktigt hållbar stadsutveckling!

Om rollen

I rollen ingår du i ett team på 14 personer. Du kommer ha ett nära samarbete med Projektledare, Tekniska förvaltare och andra Fastighetsansvariga där ni tillsammans arbetar för kostnadseffektivitet och nöjda kunder. 

Dina arbetsuppgifter:

 • Injustering och luftflödesmätning

 • Felsökning, reparationer samt service av diverse varierande ventilationsinstallationer och aggregat.

 • Energioptimeringar samt övrig löpande drift, skötsel och underhåll i fastigheterna.

 • Ta emot felanmälningar och genomföra tillsyn, skötsel och löpande tekniska ronderingar av inner- och yttermiljön.

 • Kontinuerligt SBA-arbete.

 • Löpande kontakt med entreprenörer som anlitas för fastigheternas drift, skötsel och underhåll.

 • Kontrollera och följa upp att inköpta tjänster utförs enligt avtal.

 • Upprätta underhållsplaner eller delta vid upprättande av underhållsplaner.

 • Daglig kontakt, tillgänglighet och service till kunder. 

Teamet som du ingår i har god kompetens inom styr, vvs och kyla och vi engagerar och stöttar varandra för att nå våra mål. Tillsammans arbetar vi för att uppnå gällande NKI-mål. Beståndet i Örebro består av ett 50-tal fastigheter inom kontor, lager, logistik och handel.

Kvalifikationer

 • Tidigare arbetserfarenhet av felsökning, reparationer samt service av ventilationstekniska installationer och aggregat.

 • Goda kunskaper kring injustering och luftflödesmätning.

 • Teknisk utbildning inom ventilation, alt. annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig är meriterande.

 • OVK-behörighet är meriterande.

 • B-körkort är ett krav.

Du har en god förmåga och vilja att lära dig nya system. Du ska vara flytande i svenska i tal och skrift. Erfarenhet av ärendehanteringssystem och grundläggande datakunskaper är ett krav.

Som person söker vi dig med serviceanda och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra hyresgäster. Du ska ha ett intresse för både fastigheter och människor. Du är proaktiv och handlingskraftig i ditt sätt att arbeta och har förmågan att driva respektive fastighets utveckling framåt. Du är van vid att arbeta självständigt, fatta egna beslut och du visar gott omdöme. God samarbetsförmåga och flexibilitet är andra personliga egenskaper som vi värderar högt.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Publicerad 2021-04-28

Ansök nu