Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

VA-Projektledare till SAVAB

Sundbyberg Avfall & Vatten AB, Stockholm

Ansök nu

Motiveras du av att driva komplexa VA-exploateringsprojekt? Sundbyberg Avfall och Vatten, SAVAB, söker nu dig som är deras nya engagerade projektledare. På SAVAB ges du möjlighet att arbeta i en snabbt växande, dynamisk stad med flera spännande VA-projekt.

Om tjänsten

Sundbybergs stad är en av Sveriges snabbast växande städer. Staden är inne i en expansiv fas med flera stora exploaterings- och infrastrukturprojekt, såsom nedgrävningen av järnvägen i Centrala Sundbyberg och bygget av Tvärbanan i Rissne och Ursvik. SAVAB står också inför större förändringar av deras systemlösningar i VA-anläggningen. För att rusta inför expansionen har Sundbybergs stad bildat ett avfall och vattenbolag som har helhetsansvaret för alla frågor kring vatten, avlopp och avfall.

Som projektledare på SAVAB har du en viktig roll i Sundbybergs framtida utveckling. Du ansvarar för att driva projekten från projektbeställning till projektavslut, och att nå uppsatta mål inom ramarna för budget, tid och omfattning. Projekten varierar i storlek och du driver flera projekt parallellt. Som projektledare har du även en tilldelad teknikansvarig att bolla tekniska frågor med.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:

  • Driva rena VA-projekt från beställning till projektavslut där SAVAB är projektägare

  • Representera SAVAB i gemensamma projekt med Sundbybergs stad och delta i samordningsmöten

  • I gemensamma projekt med staden ta fram genomförandeavtal

  • Rapportera till intern styrgrupp och hantera avvikelser från styrande dokument, ekonomirapportering mm

  • Bevaka bolagets intressen vid dialog med byggaktörer

  • Samarbeta med medarbetare som arbetar med eller i detaljplaner i angränsande område

  • Hantera gränsdragningsfrågor mellan övriga pågående projekt inom kommunen samt delta vid skedesplanering och planering av utbyggnadstakt

  • Delta vid ledningssamordningsmöten mm

  • Beställa/avropa konsulter och entreprenörer utifrån ramavtal.

  • Bevaka att VA-teknisk standard följs

I rollen tillhör du ett team om 13 personer och rapporterar till chefen för Projekt- och utveckling VA och Avfall. Rollen utgår ifrån Hallonbergen.
 
Är det här du?

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet inom VA-projektledning i anläggningsprojekt/exploateringsprojekt. Du har gedigen erfarenhet av att driva projekt och god kännedom om projektets alla delar så som exempelvis entreprenadjuridik. Vi ser också att du har en god systemvana då du kommer att arbeta i SAVABs olika system såsom VA-banken, Office, AutoCAD mm.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som har en vana av att skapa förtroendefulla, goda relationer genom en lyhörd och flexibel kommunikation – så väl internt som externt. Som person är du strukturerad och planerar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. För att lyckas i rollen har du ett lösningsorienterat angreppssätt och trivs i ett klimat som präglas av samarbete och engagemang.

SAVAB erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid i ett bolag som gör skillnad. Här får du arbeta med engagerande medarbetar som trivs och har roligt tillsammans. För oss är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och vardag. Vi har en arbetskultur där vi hjälper och stöttar varandra och vi är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid. Hos oss får du bidra till samhället och vår misson: ”det ska vara lätt att göra rätt”.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar SAVAB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423 alt Carolina Eskengren 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-04-07

Ansök nu