Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Utvecklingschef till Lejonfastigheter

Lejonfastigheter, Linköping

Ansök nu

Vi söker en framtidstänkande person som vill ta verksamhetsutveckling, och digitalisering inom fastighetsbranschen till nästa nivå. Vill du leda oss på denna spännande resa? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Vårt erbjudande
Som utvecklingschef på Lejonfastigheter ansvarar du för funktionen Verksamhetsutveckling och IT samt ett engagerat team. Teamet består av verksamhetsutvecklare, innovations- och digtaliseringsstrateg, supporttekniker, IT-controller, IT-samordnare  samt IT-ansvarig. Det är ni tillsammans som gör våra arbetssätt och fastigheter smartare.

Lejonfastigheters mål är att vara ledande inom digitala fastigheter – i vår stad, i utvecklingen av oss själva och i vårt sätt att arbeta. Vi kan med stolthet säga att vi redan har kommit långt i dessa frågor, och nu ser vi med spänning fram emot att ta nästa steg. Hos oss får du driva denna utvecklings- och kvalitetsresa med stort eget ansvar och handlingsutrymme inom ramarna för vårt uppdrag. Du blir samtidigt en viktig del av företagets chefsgrupp och rapporterar till vd.

Vi på Lejonfastigheter arbetar ständigt med utveckling, både av vår verksamhet och oss själva. Vi har en företagskultur som präglas av engagemang, stolthet och gemenskap, och en chefsgrupp som kontinuerligt utvecklar och stärker sitt ledarskap. För oss är hållbarhet ett ledord som gäller för såväl hus som människor. Därför har vi också fokus på förmåner som bidrar till hållbara medarbetare.

Vem är du?
Du har minst tio års erfarenhet av verksamhetsutveckling, kvalitetsarbete och IT, varav minst fem i en ledande befattning. Vi tror att du har arbetat med IT-frågor på en strategisk nivå och har på så vis en god förståelse för IT:s roll i en verksamhet. Sannolikt har du också högskoleutbildning inom IT, ekonomi eller teknik. Vidare bör du ha god vana av att driva verksamhetsutveckling och förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen.

Det här är en tjänst för dig som drivs av utvecklingsfrågor och kan vara en ledare i utvecklingsfrågor. Du trivs i en digital arbetsvardag i ett utvecklingsinriktat bolag och strävar ständigt efter att bidra till att vår verksamhet når uppsatta mål. Du är samtidigt en framtidsorienterad ledare som kan sätta en riktning och skapa engagemang i ditt team, och som har förmågan att förmedla både budskap och drivkraft i frågor som rör ditt ansvarsområde. Eftersom vi arbetar mycket med självledarskap söker vi dig som leder tillitsbaserat och som på ett klokt sätt nyttjar kraften hos dina medarbetare.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Lejonfastigheter! 

Intresserad?
Mer information om tjänsten lämnas av vår rekryteringspartner AS&B Executive. Kontakta rekryteringskonsult Emelie Törnvall på 070-618 11 58 så berättar hon mer. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2021. Intervjuarbete påbörjas som först efter den 16:e med anledning av semesterperioden.

Välkommen med din ansökan! 

Om Lejonfastigheter
Lejonfastigheter ansvarar för offentliga fastigheter där tiotusentals Linköpingsbor vistas varje dag: skolor och förskolor, omsorgsboenden och lokaler för offentlig service, idrottsanläggningar, kulturella arenor och andra mötesplatser i hela kommunen. Vi arbetar med många utvecklingsprojekt som kommer att sätta prägel på staden för lång tid framöver. Samtidigt förädlar och vårdar vi våra befintliga hus så att de ska fortsätta stödja de aktiviteter som bedrivs där, idag och i morgon. Vår verksamhet står aldrig still, Lejonfastigheter formas av den livliga utveckling som pågår runt omkring oss.

Vi har nyligen tagit oss an ett utökat uppdrag som vår ägare, Linköpings kommun, har gett oss. Det innebär att vi får ett bredare ansvar för att förse kommunens verksamheter med lokaler, och med det följer förnyelse och utveckling av hela vår organisation. Vi har samtidigt flyttat till ett modernt och inspirerande kontor där vi arbetar aktivitetsbaserat och driver verksamheten framåt med kreativitet och gemenskap.

Läs mer på 
lejonfastigheter.se

Kontaktpersoner
Emelie Törnvall
Konsult
070-618 11 58
emelie.tornvall@asb-executive.se

Publicerad 2021-07-01

Ansök nu