Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Uthyrningsrådgivare till Industri & Logistikteamet, CBRE

CBRE, Göteborg/Stockholm

Ansök nu

Är du en passionerad och företagsam person med erfarenhet av uthyrning av industri- och logistiklokaler? Vill du vara med att utveckla affärsområdet A&T Investor Leasing - Industrial & Logistics och ta ett kliv in i ett internationellt företag? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten
CBRE söker dig som vill ha en nyckelroll med stort eget ansvar i en rolig och utvecklande verksamhet. Affärsområdet, A&T Investor Leasing - Industrial & Logistics, som du kommer att arbeta inom är mycket prioriterat och i en marknad som växer. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar samtidigt som vi är en självständig lokal enhet med stark teamkänsla.

Dina arbetsuppgifter är varierande och din roll kommer bland annat omfatta följande:

 • Verka som uthyrningsrådgivare och vara den primära kontaktytan för både fastighetsägare och hyresintressenter inom industri, lager och logistik

 • Aktivt bearbeta såväl fastighetsägare som hyresintressenter i syfte att bygga långvariga affärsrelationer

 • Bevaka både svenska och internationella marknaden för industri, lager och logistik

 • Medverka till att Logistikteamet utvecklas till en stark och ledande aktör inom uthyrning, projektutveckling och hyresgästrådgivning.

Tjänsten kan utgå från Göteborgskontoret alternativt Stockholmskontoret men har hela Sverige som arbetsområde.

Personliga egenskaper
Som person är du van att ta egna initiativ och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad, skicklig på att hantera stora mängder information och olika uppgifter samtidigt samt har en säljande inställning. Du drivs av att arbeta mot tydliga mål och är affärs- och resultatorienterad. Då tjänsten ställer höga krav på snabb service, behöver du ha intresse och förståelse för kundens behov och ett utpräglat sinne för affärsmannaskap.

Kvalifikationer

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen och/eller konsultbolag

 • Kunskap om hyresförhandling inom industri, lager och/eller logistik

 • Hanterat offerter och hyreskontrakt

 • Kunskap om hyresmarknaden i Sverige

 • Förmåga att skapa bra relationer med hyresgäster och fastighetsägare

 • Serviceinriktad och vilja att leverera arbete med hög kvalitet

 • Bekväm med att arbeta i projektform både självständigt och i team

 • Obehindrad förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift; såväl som på svenska som på engelska

 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel och Power Point

 • Kandidatexamen i relevant utbildning alt. erfarenhet inom området

 • Körkort

Meriterande

 • Kunskap om transaktionsmarknaden, lager och logistikfastigheter

 • Vana av detaljplans- och bygglovshantering

 • Arbetat på ett internationellt företag

Vi erbjuder dig
CBRE är världens största konsultbolag inom fastighetsbranschen. Hos oss får du möjligheten att vara med i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med spännande kunder, i ett bolag som satsar på framtiden. Du kommer vara en del av en internationell miljö med stor kunskapsbank och många kompetenta kollegor. Vi har en tydligt uttalad vision där varje medarbetares ambitioner tas tillvara och ges möjlighet till både personlig och professionell utveckling i arbetet.

Ansökan
Välkommen att registrera din ansökan för tjänsten på vår karriärportal https://cbre.teamtailor.com/jobs. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 april 2021.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Christoffer Bladh Nord, Head of A&T Industrial & Logistics, på telefon 0731-49 84 36 eller mail christoffer.nord@cbre.com.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2018 som nummer 207. Företagets aktier handlas på New York-börsen under namnet ”CBRE”. I Sverige har CBRE Sweden kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 85 anställda.

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys.

Läs mer på
www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

Publicerad 2021-04-06

Ansök nu