Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Uthyrningsrådgivare kontor till CBRE

CBRE, Stockholm

Ansök nu

Är du en passionerad och företagsam person med erfarenhet av uthyrning av kontorslokaler? Vill du vara med i utvecklingen av affärsområdet A&T Investor Leasing Office och ta ett kliv in i ett internationellt företag? Då kan du vara den vi söker! 

Tjänsten 
CBRE söker dig som vill ha en nyckelroll med stort eget ansvar i en rolig och utvecklande verksamhet. Som uthyrningsrådgivare på CBRE ansvarar du för att på ett affärsmässigt sätt marknadsföra och hyra ut kontorslokaler och -byggnader i Stockholmsområdet. Du kommer arbeta med välkända fastighetsägare, fonder och investerare på attraktiva fastigheter. Du samordnar arbetet mellan kund, potentiella hyresgäster samt den egna organisationen. 

Arbetsuppgifter 
Dina arbetsuppgifter är varierande och din roll kommer bland annat omfatta följande:

 • Självständigt initiera och driva uthyrningsprocessen från första kontakt till undertecknande av hyresavtal i samråd med resp. hyresvärd

 • Förberedande av pitchar samt införsäljning av uthyrningsuppdrag hos potentiella uppdragsgivare

 • Hantering av prospekt inkluderande upprättande av avtal och hyresförhandlingar

 • Ansvara för omvärldsbevakning, marknadsaktiviteter samt utveckling av affärsnätverk i syfte att bygga långvariga affärsrelationer

 • Genomföra visningar

För att passa in i rollen som uthyrningsrådgivare är det centralt att du är gillar att bygga långsiktiga relationer, är affärs- och kundorienterad och har ett tydligt säljfokus. Du är självständig och resultatinriktad samtidigt som du tycker om att jobba i team. Du har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt, och arbetar därför förtroendeingivande och med ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare värdesätter vi att du är en nyfiken person och vill, precis som vi, ha roligt på jobbet.

Kvalifikationer  

 • Relevant akademisk utbildning inom exempelvis fastighet, bygg eller projektledning

 • Minst fem års erfarenhet av uthyrning av kontor eller andra kommersiella lokaler

 • God kunskap inom lokalhyresjuridik

 • God förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift; såväl på svenska som på engelska 

Meriterande 

 • Erfarenhet från konsultorganisation

 • Bakgrund som säljare och/eller projektledare

 • Arbetat på ett större internationellt bolag

 • Körkort

Vi erbjuder dig 
CBRE är ett av världens största konsultbolag inom fastighets- och finansbranschen. Hos oss får du möjligheten att vara med i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med spännande kunder, i ett bolag som satsar på framtiden. Du kommer vara en del av en internationell miljö med stor kunskapsbank och många kompetenta kollegor. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar, men är samtidigt en självständig enhet med stark teamkänsla. Vi har en tydligt uttalad vision där varje medarbetares ambitioner tas tillvara och ges möjlighet till både personlig och professionell utveckling i arbetet. 

Ansökan 
Välkommen att registrera din ansökan för tjänsten på vår karriärportal https://cbre.teamtailor.com/jobs. Urval och intervjuer sker med start i september. Vi ser fram emot din ansökan, dock senast 30 september 2021.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 90 000 anställda och cirka 480 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2018 som nummer 207. Företagets aktier handlas på New York-börsen under namnet ”CBRE”. I Sverige har CBRE Sweden kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 100 anställda. 

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys.

Läs mer på www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

Publicerad 2021-08-25

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News