Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Uthyrnings- och marknadsansvarig till Skanska Öresund

Skanska, Malmö

Ansök nu

Vill du vara med och hyra ut framtidens kontor?

Framtidens arbetsplatser är under omformning. Nya sätt att arbeta och mötas, förändrade samarbetsformer, snabb teknikutveckling, en ökad nyfikenhet på delade funktioner som service, mötesrum och kringtjänster och ett allt större fokus på hållbarhetsfrågor är några av alla de faktorer som påverkar våra kunders behov.

Din vardag

Vi behöver hjälp av dig för att utveckla våra lokalerbjudanden och presentera det för våra potentiella kunder. Din vardag är att aktivt bidra i utvecklingen av våra projekt, från skissbordet till dess att vi slår upp portarna och välkomnar de sista hyresgästerna. Du arbetar i ett team av projektchefer, arkitekter och kommunikatörer med att skapa ett kontorshus som lockar medarbetarna till jobbet och som går att anpassa smart för olika organisationers unika behov, där du har det yttersta ansvaret för ett framgångsrikt uthyrningsarbete.

Dina arbetsdagar är väldigt varierade och du driver, styr och planerar din tid under stor frihet. Vissa dagar kommer du jobba individuellt med aktiviteter på både lång och kort sikt. Andra dagar kommer vara mer samverkansorienterade med många visningar av lokaler och möten med kollegor och projektpartners ute på något av våra projekt. En stor del av vårt fokus ligger på samarbeten både internt och externt då långsiktiga relationer är avgörande för oss.

Du kommer att tillhöra vår Marknads- och uthyrningsgrupp. Vi arbetar med två huvudsakliga områden där ditt fokus kommer vara beroende av din bakgrund och kompetens:

Operativt uthyrningsarbete och kundrelationer

  • Att proaktivt och kontinuerligt utveckla och underhålla relationer med potentiella kunder genom personliga möten och telefonkontakter.

  • Att bearbeta hyresmarknaden och genomföra kundmöten & förhandlingar samt att utveckla ett brett branschnätverk med andra fastighetsägare, konsulter och arkitekter.

Strategiskt arbete

  • Att utveckla attraktiva och identitetsbärande koncept för projekten och tillsammans med ansvarig projektchef konkretisera erbjudandet till hyresgästerna.

  • Att utifrån omvärldshändelser utreda och analysera affärsmöjligheter så som företagsflyttar och fusioner, nyetableringar mm.

Detta är en roll som vi ser att du kommer kunna växa och utvecklas i på sikt samtidigt som du själv kommer ha möjlighet att påverka rollen i takt med att du hittar din nisch.

Vilka är vi?

Skanska Öresund är en del av Skanska Kommersiell Utveckling Norden. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som bidrar till våra kunders framgång, och vi vet att välmående, glada, innovativa kollegor som stöttar varandra är bästa sättet att nå dit. Därför prioriterar vi att väva in aktiviteter som främjar hälsa, relationsbyggande och kreativitet i vårt arbete.

Du kommer att ha många kunniga och engagerade Skanskakollegor att tillgå om du behöver stöd i en fråga. Samtidigt har du stort mandat och det är nära till besluten. Som medarbetare i marknads- och uthyrningsgruppen har du fem kollegor som också brinner för utvecklingen av framtidens arbetsplatser och som ser fram emot att tillsammans med dig få utforska nya idéer, initiativ och skapa framgångar som ett team.

Du är en nyfiken relationsbyggare som gärna hittar nya sätt att skapa långsiktiga resultat.

Vår nya kollega är en lyhörd problemlösare som med hyresgästen i fokus visar engagemang och stort intresse för hur framtidens kontor ska utvecklas. Du motiveras av utveckling och kontinuerligt lärande, och stimuleras av möjligheten att få bredda dina kunskaper och prova på nya saker. Du trivs i en bred roll med stort eget ansvar där du arbetar långsiktigt och skapar resultat tillsammans med dina kunder och kollegor. Vi tror också att du är en god kommunikatör som får energi av att ha många och varierade kontaktytor.

För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att din tidigare erfarenhet kan bidra med nya perspektiv i vårt arbete. Du har kanske erfarenhet av uthyrningsarbete, eller så har du annan erfarenhet som gör att du har god förståelse för dess betydelse. Du har kanske arbetat med försäljning, har insyn från kundsidan eller har god förhandlingsvana. Om du har erfarenhet av att leda projekt och intresse för att bygga ett brett kontaktnät kommer du att ha god användning av det i rollen. I bagaget tror vi att du har du en högskoleutbildning inom fastighetsutveckling, samhällsutveckling, juridik eller annan relevant utbildning.

Tjänsten är placerad i Malmö. Resor kan förekomma i tjänsten och främst inom Norden.

Kontakta oss!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 22/8. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

About Skanska Commercial Development Nordic

Skanska Commercial Development Nordic initiates, develops and invests in commercial properties such as office buildings and logistic warehouses in the Nordic region. We develop the future workplaces with sustainable and innovative premises solutions that creates healthy and creative work environments where our customers can grow and develop. We are a value-driven team strongly characterized by openness, cooperation and pride in our work creating value for our customers. Our 120 employees are operating in six regions; Stockholm, Gothenburg, Malmö, Copenhagen, Helsinki and Oslo.

Publicerad 2021-07-09

Ansök nu