Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Uthyrnings- och marknadsansvarig till Skanska Fastigheter Stockholm

Skanska, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och hyra ut framtidens kontor?

Framtidens arbetsplatser är under omformning. Nya sätt att arbeta och mötas, förändrade samarbetsformer, snabb teknikutveckling, en ökad nyfikenhet på delade funktioner som service, mötesrum och kringtjänster och ett allt större fokus på hållbarhetsfrågor är några av alla de faktorer som påverkar våra kunders behov.

Som uthyrnings- och marknadsansvarig hos Skanska Fastigheter Stockholm bidrar du tillsammans med våra projektteam i utvecklingsprojekt där nya kontorsbyggnader skapas och blir strategiska tillgångar för företag och organisationer i behov av nya kontorslokaler.

Din vardag

Vi behöver hjälp av dig för att utveckla våra lokalerbjudanden och presentera det för våra potentiella kunder. Din vardag är att aktivt bidra i utvecklingen av våra projekt, från skissbordet till dess att vi slår upp portarna och välkomnar de sista hyresgästerna. Du är en viktig person i ett team av projektchefer, arkitekter, projektörer, affärsutvecklare, kommunikatörer och serviceleverantörer. Tillsammans arbetar ni med att skapa ett kontorshus som lockar medarbetarna till jobbet och som går att anpassa smart för olika organisationers unika behov, där du har det yttersta ansvaret för ett framgångsrikt uthyrningsarbete.

Dina arbetsdagar är väldigt varierade. På morgonen minglar du kanske på ett frukostseminarium om nya digitala arbetssätt. Innan lunchen deltar du i en intern workshop om hur entréplanet i ett av era framtida kontorshus bör gestaltas för att upplevas både välkomnande och funktionellt. På eftermiddagen leder du ett möte med ett företag som har visat nyfikenhet på ett av de pågående projekten. Du, kollegorna och er arkitekt ska presentera ett förslag baserat på deras lokalprogram och era intervjuer med dem Din målbild är klar; du vill leda teamet till framgång och vinna förtroendet att skapa kundens nya huvudkontor.

Vissa dagar jobbar du individuellt med aktiviteter på både lång och kort sikt. Andra dagar är mer samverkansorienterade med många visningar av lokaler och möten med kollegor och projektpartners ute på något av våra projekt. Du driver, styr och planerar dina dagar under stor frihet med målet att få ut så mycket som möjligt av dem utifrån dina och bolagets prioriteringar och mål.

Vilka är vi?

Skanska Fastigheter Stockholm är en del av Skanska Kommersiell Utveckling Norden. Vår framgångsfaktor är att förstå våra kunders affärer så bra att deras lokaler blir en av deras viktigaste tillgångar. Vi strävar efter att vara ledande när det gäller att utveckla och leverera hållbara lokaler som ger ett mervärde för både hyresgäster och investerare.

Vi arbetar i en aktivitetsbaserad kontorslösning på Skanskas huvudkontor på Kungsholmen som är bas för ca 1 150 medarbetare.

Du har många kunniga och engagerade Skanskakollegor att tillgå samtidigt som du förväntas agera personligt, smidigt och snabbt. Du har stora mandat och det är nära till besluten om du behöver stöd i en fråga. Som medarbetare i marknads- och uthyrningsgruppen har du tre kollegor som också brinner för utvecklingen av framtidens arbetsplatser ur kundens perspektiv och ser det som nyckeln till ett framgångsrikt uthyrningsarbete. Ni är en viktig kugge i Skanska Fastigheter Stockholm. Vi är det lilla företaget i företaget med ca 24 medarbetare och vår egen VD. Dina idéer, initiativ och framgångar har en stor påverkan på bolagets och projektens utveckling.

Du är en nyfiken relationsbyggare som gärna hittar nya sätt att skapa långsiktiga resultat.

Vår nya kollega är en lyhörd problemlösare som med hyresgästen i fokus visar engagemang och stort intresse för hur framtidens kontor ska utvecklas. Du trivs i en bred roll med stort eget ansvar där du är drivande och leder projektteamet i de delar som rör uthyrningsarbetet. För att lyckas är det viktigt att du motiveras av att arbeta långsiktigt och att skapa resultat tillsammans med dina kunder och kollegor. Vi tror också att du är en god kommunikatör som får energi av att ha många och varierade kontaktytor.

Du har flera års erfarenhet av uthyrningsarbete eller har arbetat i roller som gör att du har god förståelse för dess betydelse. Du har arbetat med försäljning, har god förhandlingsvana och gärna erfarenhet av projektledning. I bagaget har du en högskoleutbildning inom fastighetsutveckling, samhällsutveckling, juridik eller annan relevant utbildning.

Tjänsten är placerad i Stockholm och har fokus på de centrala delarna samt närförorter. Resor kan förekomma i tjänsten och främst inom Norden.

Kontakta oss!

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 15/8. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

About Skanska Commercial Development Nordic

Skanska Commercial Development Nordic initiates, develops and invests in commercial properties such as office buildings and logistic warehouses in the Nordic region. We develop the future workplaces with sustainable and innovative premises solutions that creates healthy and creative work environments where our customers can grow and develop. We are a value-driven team strongly characterized by openness, cooperation and pride in our work creating value for our customers. Our 120 employees are operating in six regions; Stockholm, Gothenburg, Malmö, Copenhagen, Helsinki and Oslo.

Publicerad 2021-06-15

Ansök nu