Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Uthyrare till SBB Stockholm Norra

Samhällsbyggnadsbolaget, Stockholm

Ansök nu

Är du en fena på service och administration? Vi behöver bli fler och söker nu en bostadsuthyrare till vårt bestånd i norra Stockholm som vill följa med oss på vår spännande resa!

Samhällsbyggnadsbolaget är Nordens ledande aktör inom social infrastruktur. Vi äger bostads- och samhällsfastigheter i hela Norden och har som grundidé att utveckla, äga och förvalta långsiktigt med låg risk. Som partner till Sveriges kommuner vill vi bidra till att skapa ändamålsenliga lokaler för välfärdens viktigaste verksamheter.

SBB har en stark balansräkning och tillhör den utvalda gruppen av svenska fastighetsbolag som erhållit en så kallad Investment grade rating. Med hjälp av ett starkt kassaflöde och långa hyreskontrakt kan företaget fortsätta utvecklas och expandera. Tack vare vårt fokus på långsiktighet kan vi uppfylla vår ambition att bli Nordens största bolag för bostäder och samhällsfastigheter.

Bostadsuthyrare till SBB Stockholm Norra

Är du en fena på service och administration? Tycker du om att jobba med stor frihet och eget ansvar? Vill du som vi bidra till ett hållbart samhälle både ur ett socialt och miljömässigt perspektiv? Vi behöver bli fler och söker nu en bostadsuthyrare till vårt bestånd i norra Stockholm som vill följa med oss på vår spännande resa!

Tjänsten

Som uthyrare ansvarar du för vår bostadsuthyrning i norra Stockholm. Det innebär allt ifrån att visa lägenheter, skriva kontrakt, nyckelhantering, hantera uppsägningar, identifiera lägenheter som ska renoveras till att ha kontakt med bostadsförmedlingen och andra aktörer. Ca 15% av beståndet renoveras kontinuerligt vilket innebär att flertalet av de vakanta lägenheterna byggs om vid utflytt.

Du har förutom hyresgästkontakter även mycket samarbete med vår förvaltning och med våra tekniker. Tjänsten innebär en hel del administration.

I norra Stockholm finns idag ca 700 lägenheter och några lokaler. Fastigheterna finns i Rinkeby,  Vallentuna, Märsta och Kallhäll, Hässelby och Rimbo och är byggda från 1930-talet till och med 2018.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Kontraktsskrivning

 • Uppsägningar

 • Hyresgästkontakter

 • Nyckelhantering

 • Förvaltningsadministration

 • Kontakt med Bostadsförmedlingen

 • Leverantörskontakter

Du rapporterar till förvaltaren för Bostäder Stockholm Norra och kommer att utgå från vårt kontor i Spånga.

Vi erbjuder 

Du kommer till ett expansivt entreprenörsdrivet börsbolag med ambitioner att skapa värde och nytta. Du får stort eget ansvar och frihet i rollen. Hos oss jobbar du både högt och lågt och vi har en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur.

Kvalifikationer och erfarenheter

 • Gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller liknande

 • Erfarenhet från administration och service

 • Hög IT-mognad

 • God svenska och engelska i tal och skrift

 • Körkort

Personliga egenskaper 

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som tycker om att leverera resultat och bidra till utveckling. Du är förtroendeingivande, har lätt för att lösa problem och är administrativt skicklig med god ordning och reda. Du är även serviceinriktad och prestigelös med förmåga att sätta gränser och ställa krav. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och ha förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. SBB är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet. Allt finns inte på plats och det är viktigt att du trivs med att vara med och bygga vårt bolag.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2021-06-10

Ansök nu