Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Uthyrare till Mind Retail

Mind Retail, Stockholm

Ansök nu

Mind Retail är sedan starten 2015 specialister inom plats- och fastighetsutveckling. Den datadrivna analys vi erbjuder utgör fundamentet för vår rådgivning. Användarna är alltid i fokus när vi utvecklar platser för möten. Genom att förstå sammanhang – dess möjligheter och begränsningar – skapar vi värden för våra kunder. Våra uppdragsgivare är främst fastighetsbolag, kommuner och städer. Rekommendationer och strategier från oss spänner från tidiga skeden till genomförande, vi tar ansvar hela vägen bl a i form av lokaluthyrning. Läs mer på www.mindretail.se.

Mind Retail söker driven uthyrare

Har du erfarenhet från uthyrning eller etablering och vill arbeta brett i en konsultroll? Är du intresserad av att skapa levande stadskärnor och mötesplatser där människor vill vistas? Vill du vara med och forma hur vi på Mind Retail arbetar med uthyrning inte bara idag utan även i framtiden? Vi söker nu dig som har erfarenhet av uthyrning eller etablering inom handel, restaurang och café och som vill jobba i ett företag med en stark teamkänsla.

Tjänsten
Som vår nya kollega utvecklar du tillsammans med oss vårt affärsområde verkställande, där vi främst erbjuder våra kunder stöd i uthyrningsfrågor. I rollen som fastighetskonsult inom uthyrning har du fokus på handel, restaurang, café, kommersiell service och hälsa – innehållet som möjliggör levande mötesplatser. Som uthyrare inom ett konsultbolag levererar du oftast i komplexa uthyrningsuppdrag där vi genomför både projektuthyrning och uthyrning inom förvaltning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Ta fram uthyrningsstrategier samt verkställa dem i form av uthyrning av lokaler, omlokaliseringar och avvecklingar av hyresgäster.

 • Upprätta intäktskalkyler och ge rådgivning till kund.

 • Marknadsföra platser, gator, fastigheter och lokaler till potentiella hyresgäster så som inom handel, restaurang och caféer, hälsa, aktiviteter eller kultur.

 • Ansvara för att inhämta information från b.la. fastighetsägare, förvaltare, arkitekt m.fl. och sammanställa det i prospekt/säljmaterial, både på svenska och engelska.

 • Bearbeta/sälja in platser, fastigheter och lokaler och genomföra visningar av lokaler till potentiella hyresgäster.

 • Upprätta både offerter och hyresavtal för lokaler samt uppföljning.

 • Leverera utifrån uppsatt tidplan av uppdrag gentemot kund, oftast är det fastighetsägare.

 • Projektekonomi och administration, t ex. fakturering gentemot kund.

 • Etablera kundkontakt med befintliga och nya uppdragsgivare för att sälja in Mind Retails tjänster. Du har individuellt produktions- & försäljningsmål.

Du kommer att vara delaktig i flera projekt parallellt. För att lyckas i rollen håller du dig uppdaterad på vad som händer i flera olika branscher samtidigt; retail, food&beverage, fastighet m fl. och du delar med dig av dina erfarenheter till dina kollegor. Du förväntas ständigt hålla öron och ögon öppna mot marknaden och att söka nya affärsmöjligheter, vilket är en viktig del av jobbet. Ditt arbete sker både på svenska och på engelska.

Vårt kontor finns på Grev Turegatan 30 i Stockholm men du arbetar på uppdrag över hela Sverige. Resor i tjänsten förekommer.

Vi erbjuder
Mind Retails arbetssätt kännetecknas av öppenhet, innovation och en stark teamkänsla. Vi främjar olikheter. Våra medarbetare har därför olika bakgrunder och specialistkompetenser – alla med en stark vilja att leverera värde för våra uppdragsgivare och vi vill utveckla såväl de fastigheter och platser vi arbetar med som oss själva som människor.

Du kommer att få jobba med välrenommerade kunder och leda projekt som kan ge påverkan på samhällsbyggandet både på kort och lång sikt. Det är en självständig roll men med fördelen att ha tillgång till kompetenta kollegor. Vi erbjuder en stor variation av uppdragsgivare och en hög grad av frihet under ansvar.  

Din bakgrund och person
Vi söker sig som har:

 • Eftergymnasial utbildning

 • Erfarenhet av uthyrning och/eller etablering samt kundbearbetning från fastighetsbranschen, gärna projektuthyrning

 • Förståelse för vad marknadsföring av en plats, fastighet och lokal innebär

 • Erfarenhet av uthyrning/etablering till handel inkluderat livsmedel, restaurang, café och gym

 • Meriterande med erfarenhet av kontor/co-working alternativt logistik eller konst och kultur

 • God svenska och engelska i tal och skrift

Som person är du kundorienterad och har stark drivkraft, en vilja att genomföra vad som påbörjats och att komma till avslut. För att trivas hos oss bör du vara prestigelös, ha problemlösande förmåga och gilla att ta stort eget ansvar. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och att ha ett proaktivt arbetssätt.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 17 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.  

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2021-09-10

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News