Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Uthyrare till Klövern Västerås

Klövern, Västerås

Ansök nu

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. 

Vårt bestånd i Västerås omfattar ca 300 000 kvm fördelat på 31 fastigheter som till största del består av kontor, butiker, hotell, skola samt industri och lager. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se 

Uthyrare till Klövern Västerås

Nu söker vi en kundorienterad uthyrare som drivs av att skapa bra affärer! Vi söker dig som gillar att bygga långsiktiga relationer och har en tydlig säljprofil med erfarenhet från uthyrning av kommersiella lokaler. Är du den vi söker?

Tjänsten

Som uthyrare ansvarar du för att skapa långsiktiga relationer genom en proaktiv, kontinuerlig och uppsökande kundbearbetning. I din roll som uthyrare kommer du vara den som fångar kundens behov och omsätter till en bra affär som skapar värde för alla parter. Du kommer även att arbeta i nära samarbete med teamet runt fastigheterna bland annat förvaltare och projektledare.  

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Proaktivt bearbeta och bygga relationer med potentiella kunder.

 • Driva uthyrningsprocessen från beslut om vakans till uthyrd lokal.

 • Göra behovsanalyser, ta fram erbjudanden och presentera flexibla lokallösningar.

 • Systematiskt driva uthyrningsarbetet för varje vakans, dvs målgruppsanalys, säljaktiviteter, marknadsföringskanaler och behov av säljmaterial.

 • Genomföra sälj- och marknadsaktiviteter.

 • Följa upp marknadsundersökningar och medverka i omvärlds- och konkurrensbevakning.

 • Offerera och förhandla hyresavtal.

 • Medverka vid prognos- och budgetarbeten.

Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Västerås.

Din bakgrund och person 

För att verkligen trivas i rollen ser vi att du gillar att jobba med ett tydligt fokus på kund och affär. Som person är du kontaktsökande och nätverkande samtidigt som du har förmågan att lyssna in kunden och baserat på det kunna presentera affärsmässiga lösningar. Du är trygg i din kompetens och blir vårt ansikte utåt och bygger långsiktiga relationer med våra kunder.

Vi ser även att du har:

 • Erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler

 • Vana att söka upp och bearbeta kund

 • Kunskap inom hyresjuridik

 • God samarbetsförmåga och ett prestigelöst förhållningssätt

 • Körkort, vilket är ett krav

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till ett en miljö där det händer mycket och där det finns en mycket god anda. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din ansökan

Sista ansökningsdag är 7 februari och har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsenhetschef Tariq Boholm på 010-482 74 22 eller HR Business Partner Fredrik Jemt på 070-312 70 02. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! 

Publicerad 2021-01-07

Ansök nu