Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Uthyrare till Contentus i Malmö

Contentus, Malmö

Ansök nu

Contentus AB är ett stabilt fastighetsföretag i andra generationen, med verksamhet i Malmö och i Ystad. Fastighetsinnehavet är koncentrerat till bostads- och butiksfastigheter, företrädesvis belägna på bästa lägen. Verksamheten omfattar både förvaltning och projektutveckling. Contentus ser en ära i att hålla fastigheterna i fint skick med vårdande av fastigheternas kvaliteter och med bibehållande av hög soliditet, låg belåningsgrad och starkt kassaflöde. Contentus har nöjda hyresgäster, hela 97 procent skulle rekommendera Contentus till andra som söker bostad. Contentus AB tillhör koncernen Contentus International LLC. Inom koncernen ägs också bostads- och hotellfastigheter belägna i Florida, USA.

Contentus uthyrare i Malmö sedan 10 år tillbaka har beslutat sig för nya utmaningar och därför finns nu en varierande och rolig tjänst i ett trevligt fastighetsbolag redo för dig. Tjänsten utgår från Contentus lokalkontor i Malmö och där kommer du tillhöra ett glatt gäng om 6 personer.

Du kommer framförallt arbeta med frågor gällande

  • Uthyrning och kontraktsteckning av bostäder

  • Uthyrning, förhandling, kontraktsteckning och visning av lokaler

  • Mottagande av felanmälningar samt samordning kring detta med förvaltningsansvarig

  • Uppdatera och publicera nyheter i sociala medier

  • Administration, allmänt kontorsarbete

  • Medverka vid prognos- och budgetarbeten

Du kommer ha mycket kundkontakt så det är viktigt att du är social och trivs med att arbeta nära våra hyresgäster. Du är en duktig förhandlare samt har erfarenhet från arbete inom fastighetsbranschen. Contentus har en platt organisation där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Contentus kommer kommande åren investera omkring 750 mkr i projektutveckling och där kommer du få arbeta med projektuthyrning med både bostäder och lokaler.

Är du van att jobba självständigt och har du erfarenhet från frågor inom bruksvärdessystemet är det bra. Fastighetsutbildning är meriterade men kan vägas upp av relevant erfarenhet inom branschen.

På Contentus kommer du få ett trevligt och intressant jobb på ett stabilt företag, löpande utbildning efter intresse och behov, friskvårdsbidrag samt ett kontor mitt i smeten nära till allt. Personalen träffas varje morgon för gemensam frukost.

Tjänsten är en heltidstjänst och tillträdes enligt överenskommelse. Antagningen sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Ditt personliga brev tillsammans med ditt CV skickar du till ingrid.nilsson@contentus.se

För mer information om företaget samt vilka fastigheter vi äger så ta en titt här: www.contentus.se

Publicerad 2020-10-08

Ansök nu