Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Uthyrare Kontor till Skandia Fastigheter

Skandia fastigheter, Stockholm

Ansök nu

När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma. För att passa hos oss ska du vilja skapa ett ömsesidigt förtroende med de du möter. Och det skadar självklart inte att du är intresserad av fastigheter. Här får du jobba med ett starkt varumärke, en hög kundnöjdhet och engagerade medarbetare. Företagskulturen präglas av öppenhet och stort medarbetarförtroende med eget ansvar. Det betyder att du får mer än att jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Skandia Fastigheter Kontor förvaltar 44 kontorsfastigheter med över 200 väldigt olika hyresgäster – eller 35 000 människor – framförallt i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Kontoren i och runt Stockholm svarar för hälften eller mer – vare sig man räknar i antal, marknadsvärde, hyresintäkter eller uthyrningsbar yta.

Skandia Fastigheter söker Uthyrare till affärsområde Kontor

Är din passion att göra affärer och att bygga långsiktiga kundrelationer? Tycker du om att förhandla och att jobba i en bred roll där det finns möjligheter till utveckling? Till ett av Sveriges största fastighetsbolag söker vi nu en driven uthyrare inom affärsområde Kontor som gärna levererar över kundens förväntan och som vill jobba hos ett långsiktigt och värderingsstyrt bolag. Är det dig vi letar efter?

Tjänsten
Som uthyrare ansvarar du för att hitta nya hyresgäster vid kontorsvakanser, omförhandlingar med befintliga kunder och jobbar mycket nära förvaltningen och projektorganisationen för att attrahera hyresgäster till vår nyproduktion. Du kommer att arbeta både med befintliga fastigheter och med projektfastigheter och blir en viktig ambassadör för bolaget. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Uthyrning av lediga kontorslokaler inom Storstockholm enligt budget

  • Skapa relationer för affärer nu och i framtiden

  • Ansvara för hyresförhandlingar med nya kunder

  • Ansvara för omförhandlingar tillsammans med förvaltningen

  • Vara delaktig i tidigt skede i projekt och bidra i utformning av uthyrningsstrategier

  • Ta fram marknadsmaterial

  • Skriva offerter och avtal

  • Organisera visningar

  • Kund- och hyresgästvård

Tjänsten utgår från vårt kontor på Jakobsbergsgatan 22 i Stockholm och de flesta av våra fastigheter ligger i citylägen.

Vi erbjuder
Du kommer till ett bolag med en bred fastighetsportfölj och en dynamisk miljö. Vi både förvaltar och bygger nytt med ett stort fokus på hållbarhet genom resurseffektivitet, levande stadsmiljöer och hälsa. Vi har ett starkt varumärke med mycket nöjda kunder och medarbetare och du får möjlighet att påverka rollen. Det kommer även att finns möjligheter att växa inom bolaget. Företagskulturen präglas av öppenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har en fastighetsrelaterad utbildning från högskola eller universitet. Vi tror att du har några års erfarenhet från antingen arbete som uthyrare, mäklare eller att du på annat sätt är van att förhandla och göra affärer inom fastighetsområdet. Det är viktig att du är en person med mycket energi som gillar att bygga långsiktiga kundrelationer, är serviceminded och flexibel. Har du kännedom om hyresjuridik och teknisk baskunskap så är det en fördel.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 27 januari 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2020-12-18

Ansök nu