Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Uthyrare Jordbro-Nynäshamn

Hembla, Jordbro/ Nynäshamn

Ansök nu

Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar vi drygt 21 400 lägenheter i Stockholm, Norra Mälardalen, Norrköping och Tranås. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta. Nu söker vi en Uthyrare till vårt fastighetsbestånd i Jordbro/Nynäshamn.
Hemblas fastighetsbestånd i Jordbro/Nynäshamn omfattas av ca 2100 lägenheter. Vår gemensamma arbetsplats ligger på Södra Jordbrovägen 171. Där samlas vi dagligen och går igenom dagens olika uppgifter. Vi som jobbar här har olika roller; fastighetstekniker, förvaltare, förvaltningskoordinator, uthyrare och områdeschef. Vi är ett team på 12 personer som tillsammans jobbar för att utveckla bostadsområdet på flera nivåer.

Nu söker vi en uthyrare till vårt fastighetsbestånd i Jordbro och Nynäshamn
På uppdrag av Hembla söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en driven person till rollen som uthyrare. Hembla står inför ett spännande utvecklingsskede och söker därför drivna personer med förmågan att tillsammans med sina kollegor utveckla verksamheten av vår förvaltning.

Vi erbjuder
Dig ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget.
Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.
Som uthyrare är det ditt ansvar att uthyrningsprocessen fungerar effektivt. Nedan beskrivning är inte heltäckande utan innefattar just de huvudsakliga arbetsuppgifterna i rollen som uthyrare.

Om tjänsten

  • Ansvara för uthyrningsprocessen av lediga bostäder – alltifrån införsäljning, objektannonsering till kontraktsskrivning

  • Kontakt med befintliga hyresgäster och leverantörer

  • Ta emot och hantera synpunkter från hyresgäster

  • Ansvarar för merförsäljning

  • Boka olika möten och lägenhetsbesiktningar

  • Ansvara för in och utlämning av samtliga nycklar/passagebrickor samt upprätthålla nyckelregister

  • Bistå förvaltare och/eller områdeschef med förvaltningsadministrativa uppgifter

  • Tillsammans med övriga i teamet bidra till att utveckla bostadsområdet på flera nivåer

  • Lokalt agera förebild för och representera Hembla där vårt arbete med rullande ROT och social hållbarhet är en viktig komponent i arbetet

Som person drivs du av att skapa resultat, ta ansvar och har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Strukturerad och ordningsam är också viktiga egenskaper
eftersom det handlar om att få juridiska dokument på plats och hålla ordning på olika objekt i system och nyckelhantering.

Kvalifikationer
Viktigt är att du har erfarenhet av att aktivt arbeta med att hitta och bearbeta kunder för att nå resultat. Du får gärna ha en bakgrund där du arbetat med uthyrning eller försäljning av bostäder och lokaler. Din utbildningsbakgrund kan vara fastighetsmäklarutbildning alternativt minst gymnasieutbildning i kombination med yrkeserfarenhet inom fastighetsmarknaden.
Du har grundläggande kunskaper i hyresjuridik och har troligtvis tidigare arbete med någon form av avtalshantering. Du behärskar givetvis Officepaketet, och är van vid olika system.
För att vara aktuell för tjänsten är det även ett krav att du har körkort B och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Jonas Bessing, 0736-26 47 50 eller Ira Isaksson, 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom
Isaksson Rekrytering, men du kommer anställas direkt hos Hembla.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega.Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2020-07-13

Ansök nu