Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Uthyrare/hyresadministratör med kundfokus till Sveaviken Bostad

Sveaviken Bostad, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och skapa Nordens ledande bostadsbyggare? Är du en kundfokuserad och driven person som vill utvecklas med oss?

Vill du jobba hos en teknikintensiv fastighetsägare, med fokus på hållbarhet? Vill du vara med och bygga en marknadsledande förvaltningsorganisation? Då ska du titta hit!

Sveaviken Bostad är en del av SIBS-gruppen, som verkar inom hela fastighetskedjan, från förvärv och utveckling till produktion, transport, byggnation och fastighetsförvaltning. Sveaviken Bostad är en långsiktig aktör som verkar inom bostadsutveckling och långsiktig fastighetsförvaltning, med en väl positionerad fastighets- och projektportfölj fokuserad på storstadsregioner och växande regionstäder. Idag har Sveaviken Bostad ca 750 bostäder under förvaltning, cirka 1000 bostäder i produktion och ytterligare 6000 bostäder under planering. Målet är att årligen producera 1000 bostäder om året.

Vi söker nu en uthyrare/hyresadministratör som vill vara med att sätta grunden för vår hyresadministration. På Sveaviken Bostad har du möjlighet att tänka nytt och sätta rutiner och arbetssätt från grunden. Vi hyr ut våra projekt via HomeQ och administrerar våra fastigheter i affärssystemet Pigello. Två moderna system med goda integrationsmöjligheter.

Om rollen
Som uthyrare/hyresadministratör kommer du att ha ett fritt och varierat arbete där du självständigt planerar och genomför dina arbetsuppgifter. Du sätter uthyrningsprocessen och planerar de olika uthyrningsstegen själv från marknadsföring till kontraktsskrivning och inflytt. Efter inflytt administrerar du våra uthyrningsobjekt i Pigello. Då vi bygger våra system från grunden strävar vi efter så hög digitalisering och självservice som möjligt där du är med och påverkar. Vi är inte främmande för att testa nytt och ligga i framkant.  I din roll kommer du arbeta tätt ihop med övriga medarbetare inom koncernen.

Vem är du?
Jag vill komma i kontakt med dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bygga framtidens förvaltningsbolag. Hos oss arbetar du i en företagskultur som innebär samarbete över gränserna inom koncernen och vi vill därför att du brinner för service, att hjälpa dina kollegor och har lätt för att förstå och ingå i nya sammanhang. Gillar du att ta egna initiativ och ligga steget före kommer du att trivas.

Kvalifikationer
Jag tror att du har skaffat dig arbetslivserfarenhet från kundserviceroller. Du kanske har jobbat inom besöksnäringen och vill nu växa inom fastighetsbranschen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Någon form av högskoleutbildning eller KY-utbildning är ett krav.

Ansök idag!
Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid 40 timmar/vecka. Vi tillämpar 6 månader provtjänstgöring. Tillträde sker enligt överenskommelse. Låter det intressant? Ansök via formuläret nedan redan idag!

Vi sitter tillsammans med våra systerföretag i attraktiva lokaler på Grev Turegatan 19 vid Östermalmstorg och är ett företag med bra förmåner.

Bästa hälsningar

Peter Backström – Förvaltningschef

Följ oss på:
https://www.linkedin.com/company/sveaviken-bostad-ab/
https://sveavikenbostad.se/
https://sibsab.com/

Publicerad 2021-12-08

Ansök nu