Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Uppdragsledare till Hembla

Hembla, Stockholm

Ansök nu

Uppdragsledare till Hembla i Stockholm

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för renovering och ombyggnadsprojekt? Vill du vara med och bidra till Hembla's framgångar? I rollen som Uppdragsledare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Vad går arbetet ut på?

I rollen som Uppdragsledare kommer du att lära dig mycket om Hembla's  verksamhet och hur fastighetsbranschen fungerar i stort. Du får du möjligheten att arbeta med många spännande projekt stora som små. Det dagliga arbetet går främst ut på att driva och leda renovering och ombyggnadsprojekt samt upprätta kalkyler och kostnadsberäkningar. Du kommer att stötta upp kollegor i pågående projekt och agera länk mellan regionchef och projektledare. Du kommer också att utvärdera avslutade projekt och bistå fastighetschefen och avdelningschefen i olika frågor.

Du ingår i en projektgrupp och kommer företrädesvis arbeta med renoverings-, ombyggnads och energiprojekt i vårt fastighetsbestånd i norra Stockholmsregionen. Du blir en viktig del i ett team med stark laganda och öppen kultur. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid.

Är du den vi söker?

Tjänsten passar dig som är lösningsfokuserad i din yrkesroll och som motiveras och får energi av möjligheten att utvecklas och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område med flerårig arbetslivserfarenhet av projektledning inom hyresfastigheter.

För att lyckas i rollen ser vi helst att du har tidigare arbetat med projektekonomi och har goda kunskaper inom entreprenadjuridik samt tidigare erfarenheter av att arbeta i fastighetsrelaterade system. Vidare förutsätter vi att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst. Om du dessutom är en kommunikativ och social person är det här rätt arbetsplats för dig!

Hembla är en arbetsplats som värdesätter jämn könsfördelning och mångfald och välkomnar därför såväl icke-binära som manliga och kvinnliga sökanden med olika bakgrund. Stor vikt när vi rekryterar kommer läggas vid personliga egenskaper och samsyn med företagets värdegrund. 

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB, och Hembla's önskan är att alla eventuella frågor går direkt till rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Publicerad 2021-03-18

Ansök nu