Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Unik resa som förvaltningsansvarig, Profi Fastigheter

Profi Fastigheter, Göteborg

Ansök nu

Profi Fastigheter är en aktiv ägare och utvecklare av kommersiella fastigheter i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö sedan 2004. Bolagets strategi är att investera i delmarknader under stark tillväxt där de aktivt verkar för en positiv utveckling. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen. Profi Fastigheters affär bygger på innovativt och resurseffektivt ägande och gör en hållbar resa för varje fastighet och investering. Profi Fastigheter är högt rankade globalt av det internationellt erkända analysföretaget Preqin, och är en av världens främsta kapitalförvaltare inom sin nisch. Idag står bolaget under finansinspektionens tillsyn enligt AIFMD.

Som medarbetare på Profi Fastigheter blir du en viktig pusselbit i ett växande bolag som ständigt arbetar med att minska fastigheternas klimatavtryck. Verksamheten präglas av hög affärsetik och full transparens.

Med stark tillväxt och etablering i Göteborgsområdet söker Profi fastigheter nu en engagerad Förvaltningsansvarig till Göteborg. Brinner du för fastigheter och trivs du att arbeta i en affärsmässig, driven och inkluderande organisation? Då är det här möjligheten för dig!

Om rollen
Som Förvaltningsansvarig inom Aktiv Förvaltning på Profi Fastigheter arbetar du dagligen med att skapa värde och utveckla bolagets kommersiella fastigheter. I rollen arbetar man aktivt med både förvaltning, uthyrning och utveckling och har ett arbetsledande ansvar. Du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och tillsammans med bolagets transaktionsteam vara med i köp- och säljprocesser. Det ingår även att delta i arbetet vid utformning av affärsplaner som görs för varje enskild fastighet vid förvärv, för att sedan ansvara för genomförandet av dessa. Som förvaltningsansvarig på Profi Fastigheter är man med och skapar värde i fastighetsbeståndet genom att hela tiden flytta fram positionerna inom förvaltning, utveckling, hållbarhet och driftoptimering.

I övrig kommer du arbeta nära ihop med en Fastighetskoordinator samt de övriga medarbetarna som är placerade i Stockholm från samtliga affärsområden. Du utgår från kontoret i Göteborg och rapporterar till chefen för Aktiv Förvaltning.  

Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta affärsplaner och vara strategiskt ansvarig

  • Vara delaktigt i köp – och säljprocesser

  • Förhandling och omförhandling av hyresavtal på operativ nivå

  • Skapa och underhålla hyresgästrelationer

  • Driva och beställa ombyggnationer

Känner du igen dig i nedan?
Kompetens är viktigt, men när det kommer till kritan rekryterar Profi Fastigheter på personlighet och engagemang. För att trivas i rollen som Förvaltningsansvarig måste du ha ett starkt affärsdriv och komma till avslut i projekt och affärer för att nå de uppsatta målen. Vi är säkra på att du trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Att ta initiativ och hitta lösningar är en självklarhet för dig. Du har lätt för att samverka med andra och vill bidra med nya infallsvinklar, gott omdöme och affärsmässighet. Du brinner för att skapa värde för både dina hyresgäster och Profi Fastigheter.

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av kommersiell förvaltning. Av den anledningen har du jobbat med uthyrning och förhandling och har också goda kunskaper inom hyresjuridik samt har kunskap inom fastighetsekonomi. Eftersom du kommer ha många hyresgästkontakter och kontakter med andra samarbetspartners är det viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Profi Fastigheter erbjuder
Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang, transparens och hög grad av affärsmässighet. Profi Fastigheter är inget traditionellt fastighetsbolag. Medarbetarna är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Genom att alltid ligga steget före arbetar man alltid för att hitta nya lösningar och ständigt utvecklas. Profi Fastigheter sätter personlig utveckling och samverkan högt. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Profi Fastigheter består av ett 30-tal medarbetare, med stor mångfald. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten och drivkraften; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet.

Din Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Profi Fastigheter med Croisette Human Capital. Vid frågor kontakta Caroline Hertin på 0709-640710 eller caroline.hertin@croisette.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad 2021-04-26

Ansök nu