Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Transaktionsrådgivare till Croisette, Göteborg

Croisette Real Estate Partner, Göteborg

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys, fastighetsförvaltning, försäkringsförmedling samt kompetensförsörjning. På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.

Vårt affärsområde Transaktion växer! Vi söker nu dig som vill anta rollen som transaktionsrådgivare till vårt kontor i Göteborg. Vill du vara en del av ett framgångsrikt team där det råder ett stort driv för affärer? Då ska du läsa vidare!

Din roll som transaktionsrådgivare
Affärsområdet Transaktion erbjuder professionell transaktionsrådgivning avseende samtliga kommersiella fastighetstyper som omfattar både försäljning och förvärv av enskilda fastigheter samt fastighetsportföljer. Vår rådgivning riktar sig framför allt till professionella fastighetsägare och investerare. Genom att bland annat erbjuda digitala verktyg agerar vi för att vara en nytänkande och kreativ aktör som alltid ligger ett steg före våra konkurrenter.

Rollens huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att agera rådgivare åt våra kunder inom transaktionsaffärens alla led. Med ett stort affärsfokus kommer du att ansvara för att driva in, genomföra och vara delaktig i transaktionsprojektens alla steg. Du kommer ges stort utrymme att ha mycket kundkontakter och blir en viktig ambassadör för hela bolaget.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Identifiera och generera nya affärsmöjligheter

  • Utveckla och fördjupa kontakter med samarbetspartners och fastighetsägare

  • Löpande pitcha nya affärsidéer för fastighetsägare

  • Leda transaktioner från idé till genomförande

  • Genomföra värderingar och värdebedömningar

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen som transaktionsrådgivare är du strukturerad, affärsfokuserad och du drivs av resultat. Du värderar teamets gemensamma framgång lika högt som din egen och vill bygga långvariga affärsrelationer i branschen. Har du ett genuint intresse för fastighetstransaktioner och förmågan att hantera många parallella processer är du en intressant kandidat. För att trivas på Croisette har du en prestigelös, öppen inställning och tilltalas av att arbeta på ett entreprenörsdrivet bolag i tydlig tillväxt.

Vi söker dig som är driven och målinriktad och har jobbat minst tre år med fastighetstransaktioner samt har ett stort intresse för branschen. Du har en relevant akademisk utbildning och goda kunskaper i Office-paketet – med tonvikt på Excel. Har du en bakgrund som fastighetsmäklare så är detta meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga kvalifikationer - på Croisette tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang!

Vårt erbjudande
Vi ger dig möjligheten att bygga vidare på ditt personliga nätverk och därigenom möjligheten att generera ett stort antal affärer. Croisette har ett brett utbud av affärsområden som tillsammans genererar affärer i alla led. Du kommer att sitta i fina lokaler i Göteborg tillsammans med fantastiska och inspirerande kollegor. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi erbjuder bland annat goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner. Croisette arbetar även aktivt med ESG och verkar bland annat för att minska vårt CO2-avtryck i stort.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Croisette Transactions med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Julia Pehrson på julia.pehrson@croisette.se eller 0761 – 091953.

Ytterligare information
Distansarbete
Flexibelt distansarbete

Publicerad 2021-09-06

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News