Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Transaction Manager & Tenant Rep Advisor till CBRE Sweden

CBRE, Stockholm

Ansök nu

Vill du ansluta till ett sammansvetsat och affärsdrivet team på CBREs svenska huvudkontor i centrala Stockholm? Nu har du chansen att söka rollen som Transaction Manager & Tenant Rep Advisor!

CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. Bolaget erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, analys och fastighetsutveckling. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 80 anställda.

CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2020 som nummer 128. Vidare har bolaget utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad. För tredje året i rad har CBRE även rankats som nummer ett i fastighetssektorn 2021.

Contracted Occupier Accounts/Portfolio Services utgör en central del i CBREs satsning på den nordiska marknaden och söker nu dig som vill ha en nyckelposition i dess framtida utveckling med ett starkt internationellt fokus! Vill du ansluta till ett sammansvetsat och affärsdrivet gäng på CBREs svenska huvudkontor i centrala Stockholm? Då ska du läsa vidare!

Arbetsbeskrivning
Som den ledande rådgivaren på den nordiska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark tillväxt- och utvecklingsfas där de expanderar sina tjänster gentemot stora Occupier-kunder, med omfattande internationell verksamhet. I rollen får du vara med och aktivt bidra till CBREs framtida utveckling samt bygga din egen karriär inom bolaget. Du förväntas utveckla befintliga och nya kundrelationer samt leverera lokalstrategier, rådgivning och transaktioner både på den svenska och den internationella marknaden.

Uppdragen varierar från kund till kund och du förväntas anpassa dig efter varje unikt uppdrag. På den svenska marknaden kommer du självständigt driva hyresgästrådgivningsprojekt vilket kräver ett kundorienterat arbetssätt. Utöver detta krävs ett analytiskt tänkande då du förväntas granska data och sammansätta relevanta beslutsunderlag. Rollen innebär även ett starkt internationellt fokus där de internationella projekten sker i nära samarbete med CBREs lokala team som bär huvudansvaret för implementeringen av projekten.

Arbetsuppgifter i urval

  • Självständigt leda och samordna projekt/transaktioner

  • Utveckla affärsförslag, beslutsunderlag och rapportering globalt för affärsområdet

  • Ansvara för att driva egna lokala projekt inom hyresgästrådgivning

  • Analysera kundportföljer för att identifiera risker och möjligheter i hyresavtal och den lokala hyresmarknaden

  • Ta fram och genomföra fastighetsstrategier

  • Bygga ett nätverk inom CBREs globala organisation

Vem söker vi?
Vi söker dig med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet samt relevant akademisk utbildning inom fastighet, bygg, projektledning och/eller finans. I dina tidigare roller bör du ha arbetat med kommersiella fastigheter, kravställande av lokaler samt förhandling av svenska hyresavtal. Vidare har du en obehindrad förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift, då merparten av arbetet genomförs i internationella dialoger. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet från konsultbolag och att du har arbetat med internationella projekt.

Då arbetet sker med högt tempo i en föränderlig organisation, bör du trivas med att prioritera och hantera parallella projekt där du har förmågan att skifta fokus. Du har ett problemlösande och prestigelöst förhållningssätt och tvekar inte att hjälpa dina kollegor när det behövs.

Du förstår vikten av långsiktiga kundrelationer och arbetar därför förtroendeingivande och kundorienterat för bästa resultat. Vidare är du en nyfiken person som är van att arbeta med varierade arbetsgrupper och du anpassar ditt arbetssätt därefter. Till sist är du en lagspelare som, precis som dina kollegor, vill ha roligt på jobbet!

CBREs erbjudande
Med denna möjlighet blir du en del av världens största konsultbolag inom fastighetsbranschen och du får därmed chansen att arbeta i ett bolag som satsar på framtiden. Tillsammans med kompetenta kollegor vistas du i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö där du sätter ribban för dina egna utvecklingsmöjligheter.

Du blir en del av ett team på ca 50 personer i Norden men har även ett nära samarbete med kollegor i övriga Europa och inom CBRE globalt. Trots en stor global koncern ingår du ett team med stark laganda som nu ser fram emot att välkomna dig till teamet!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar CBRE med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén via mejl eller telefon: amanda.eden@croisette.se eller 0739 44 37 40.

Publicerad 2021-12-03

Ansök nu