Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Tekniskt Ansvarig till Revelop i Göteborg

Revelop, Göteborg

Ansök nu

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 525 000 kvadratmeter och värdet uppgår till 7 miljarder kronor.

Din roll som Tekniskt Ansvarig i Göteborg

Vår affär bygger på att utveckla våra fastigheter med stort fokus på hållbarhet och fylla dem med nytt liv. Som tekniskt ansvarig säkerställer du att Revelop har optimal teknisk drift för varje fastighet. Att vi håller tempo och kvalitet i våra ESG-satsningar, upphandlar och kravställer entreprenörer på ett bra och ekonomisk effektivt sätt. I vardagen jobbar du tätt tillsammans med regionens Förvaltningsansvarige samt en biträdande förvaltningsansvarig.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Vara kravställare mot entreprenörer och driftpersonal

  • Ta fram investeringsbeslut, driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt och miljöklassningar

  • Upphandla, kvalitetssäkra och utvärdera service- och driftavtal samt entreprenader

  • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner samt driftsoptimera fastigheterna i beståndet

  • Projektledning av hyresgästanpassningar

  • Delta i teknisk due diligence

  • Ansvara för att alla säkerhets- och miljöaspekter beaktas på ett korrekt sätt enligt lag

  • Delta i budgetarbete

  • Säkerställa att myndighetskrav och lagstadgade kontroller utförs samt åtgärdande av besiktningsanmärkningar

Vem söker vi?

Kompetens är viktigt, men när det kommer till kritan rekryterar vi på personlighet och engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du uppskattar att jobba i en föränderlig miljö med spännande tekniska utmaningar. Du får energi av problemlösning och vill ständigt hitta de bästa lösningarna. Vi är säkra på att du är nyfiken på ny teknik och innovation och gör sunda bedömningar avseende drift, investeringar, planerat underhåll och utbyten. Andra beskriver dig som självständig och affärsmässig vilket betyder att du fokuserar på och prioriterar värdeskapande principer och du tar egna initiativ. Du gör vad som krävs för nå resultat och driva projekt i mål. För att lyckas i rollen behöver du också vara strukturerad samtidigt som du trivs med att på ett flexibelt sätt ställa om från situation till situation.

Du har minst två års erfarenhet som teknisk förvaltare på ett kommersiellt bolag alternativt på ett konsultbolag. Eftersom du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Du har inga problem att resa, ditt team ansvarar för alla våra fastigheter i såväl Göteborg som Helsingborg och Malmö.

Vårt erbjudande

Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med några av branschens bästa inom respektive kompetensområde. Detta i ett företag som ger dig stora möjligheter att växa med oss. Du hamnar i en kultur präglad av stark målstyrning, engagemang, affärsmässighet, hög affärsetik och transparens. Vi älskar fastigheter och vår bransch, och jobbar med ständig förbättring. En del av det är en strävan efter att ligga steget före och hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi kan alltid bli bättre. På Revelop ställer vi höga krav på externa samarbetspartners och ännu högre på oss själva. Genom att förädla varje medarbetares unika egenskaper, kompetenser och erfarenheter som en del av det gemensamma laget blir vi bäst i Sverige. Alla aspekter av hållbarhet är viktiga för oss, både från våra medarbetares hälsa och välbefinnande till att vi engagerar oss i områdena kring fastigheterna som vi äger.

Du kan se fram emot en resa där vi når målet genom att vi lever våra värderingar och jobbar som ett lag med gemensamma mål.

Revelop har ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelade mellan kvinnor och män. Vi rekryterar på specialistkompetens och kommersiell förståelse, både på djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personlighet och drivkraft. Vi gillar att jobba ihop och har kul på jobbet. Och vi har det bästa framför oss. Välkommen!

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.
Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Revelop med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin på caroline.hertin@croisette.se eller
0709-640 710.

Publicerad 2022-01-14

Ansök nu