Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk Specialist till Klövern Stockholm

Klövern, Stockholm

Ansök nu

För oss på Klövern är teknik och energi i våra fastigheter viktiga frågor. För att förstärka vår kompetens inom teknikområdet söker vi nu en teknisk specialist som kommer arbeta på Region Stockholm. Idag består teknikteamet av Teknisk chef, en teknisk specialist för Region Väst och en systemansvarig inom energi och drift. Som teknisk specialist kommer du att utgöra en viktigt strategisk funktion och vara ett stöd till våra lokala organisationer i Stockholm Norra och Södra, Västerås samt Uppsala i teknik och energifrågor.  Du kommer även att vara med på regionledningens möten och svara för frågor inom teknik och energi.

Vi söker dig som vill vara med och aktivt arbeta med energieffektivisering, energioptimering, förbättringar och kostnadsbesparingar i våra fastigheter. Du kommer också att få möjlighet att stötta och utbilda affärsenheterna i teknik och energifrågor. Som teknisk specialist kommer du inom din region ansvara för planering och genomförande av olika energiprojekt samt säkerställa att certifiering i byggnader upprätthålls. Som teknisk specialist för Region Stockholm kommer du att utgå från vårt kontor i Kista. Resor inom regionen ingår i tjänsten. Till Region Stockholm tillhör affärsenheten Stockholm Norra (Kista), Södra (vid Globen) samt våra affärsenheter i Uppsala och Västerås. En del resor mellan regionerna kan förekomma, framförallt då övriga medlemmar i teamet är placerade i Göteborg och Malmö.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett snabbt växande bolag i en spännande bransch. Med ett fastighetsvärde på ca 55 mdkr och ett hyresvärde om 4,2 mdkr är Klövern ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige.

För att trivas i rollen tror vi att du har;

  • Ingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk eftergymnasial utbildning

  • Minst 5 års erfarenhet av avancerad teknik i fastigheter.

  • Minst 5 års erfarenhet av energioptimering- och energieffektivisering

  • Minst 5 års erfarenhet av att driva tekniska projekt

  • B-körkort

Som person tror vi att du är noggrann och systematisk. Du har lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad och har ett naturligt kundfokus. Då teknikteamet har olika placeringsorter behöver du vara driven samt ha förmågan att arbeta självständigt. Vi hoppas att du brinner för att sprida din kunskap inom teknik till övriga medarbetare så ser vi gärna att du kan förmedla detta på ett pedagogiskt sätt.

Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på
klovern.se.
Sista ansökningsdag är 14 augusti, urval kan påbörjas innan sista ansökningsdag, skicka därför in ditt CV och personliga brev redan idag! Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Teknisk Chef Kristian Karlsson 010 - 482 77 03 eller HR BP Lina Bergman 010 – 482 70 04.

Publicerad 2020-06-16

Ansök nu