Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teknisk specialist – fysiskt skydd och projekt till Iver

Iver Sverige AB, Stockholm

Ansök nu

Iver växer i en rasande takt! Därför behöver de utöka fastighetsavdelningen med en teknisk specialist med spetskompetens inom fysiskt skydd, projekt och fastighet. På Iver kommer du att bli en del av en fartfylld vardag där din kunskap kommer att ge dig en nyckelroll på företaget. Du utgår med fördel från Stockholm och Ivers nybyggda kontor i Arenastaden.  Även andra placeringsorter där bolaget har verksamhet är möjligt för rätt person.

Om tjänsten
Iver är en betydande aktör inom IT-lösningar till stora och medelstora företag, organisationer och offentlig sektor. Organisationen har på kort tid vuxit genom fusioner och förvärv och står inför ytterligare tillväxt framåt. Med ett stort antal fastigheter spridda över Sverige, framför allt datahallar och kontor, behöver de nu förstärka organisationen med en person som tar lead vad gäller delar av fastighetsbiten med stort fokus på den fysiska säkerheten och projekt.

I rollen som teknisk specialist är du ett expertstöd i fastighetsrelaterade frågor. Du kommer att få insikt i den verksamhet som sker på de olika orterna. Du kommer även strukturera upp arbetet kring, samt stötta, regioncheferna i frågor rörande fysisk säkerhet och fastighetsfrågor. Då detta är en ny roll på företaget och affärsområdet är under uppbyggnad kommer du att vara delaktig i flera delar och även själv vara med och påverka hur processer och rutiner inom området ska byggas upp.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer att utgöras av:

  • Medverka i arbetet kring det strategiska och taktiska säkerhetsarbetet samt utarbeta, uppdatera och implementera rutiner och processer kopplat till ditt specialistområde.

  • Hantera och följa upp riskinventeringen kopplat till lokalerna och verksamheternas brukande av dessa.

  • Hantera och följa upp ombyggnads-, tillbyggnads- och nybyggnadsprojekt kopplat till hyrda/ägda fastigheter och det fysiska skyddet kopplat till detta.

  • Medverka i det strategiska säkerhetsarbetet och taktiskt äga och driva det löpande säkerhetsarbetet. Understödja fastighetschefen i arbetet med att offerera, förhandla och teckna avtal inom dessa områden.

  • Säkerställa efterlevnad av lagar, föreskrifter och förordningar kopplade till fastigheter tex. rörande lås, larm, CCTV, passage och el.

  • Säkerställa att organisationen lever upp till externa krav från såväl kund som försäkringsvillkor.

 Din profil
Detta är en specialistroll och därför krävs det en gedigen kunskap och erfarenhet inom fysisk säkerhet. Du behöver därmed inneha minst 5 års erfarenhet från säkerhets-, fastighets- och/eller byggbranschen samt flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta strategiskt och taktiskt med kriser och/eller allvarliga händelser. Vidare har du goda kunskaper inom projektledning kombinerat med erfarenhet av entreprenadupphandlingar. Har du även kunskaper inom elområdet är det starkt meriterande.

Då Ivers fastigheter är spridda över hela Sverige behöver du ha möjlighet till minst två resdagar i veckan.
Som person är du affärsmässig och trivs i roller där din problemlösningsförmåga kommer till sin rätt. Du är strukturerad och har en god förmåga att planera och styra ditt eget arbete.

Vad Iver erbjuder dig
Du kommer att bli en del av ett fartfyllt och expansivt bolag där din kompetens kommer att uppskattas högt! Som specialist kommer du att ha ett väldigt fritt arbete där Iver ger dig ett stort förtroende med få begränsningar.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som teknisk specialist passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Iver med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070–822 14 17.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

___

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Med djup IT-kompetens och affärsförståelse utvecklar och förenklar vi våra kunders vardag. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med tidigare ägaren EQT, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec och det nyligen förvärvade Britt. Iver omsätter idag drygt 2,5 miljarder SEK och har cirka 1400 medarbetare.

Publicerad 2021-09-13

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News