Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk förvaltare till SFV Ulriksdal

Statens fastighetsverk, Stockholm

Ansök nu

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Vi behöver nu förstärka vår förvaltningsorganisation inom fastighetsområde Ulriksdal/Rosersberg och söker därför en teknisk förvaltare.

Fastighetsområdet har lokalkontor bland annat i Ulriksdal och Rosersberg och vi förvaltar de kungliga slotten Gripsholm, Haga, Rosersberg, Strömsholm, Tullgarn och Ulriksdal med tillhörande slottsområden och parker samt ett flertal andra slott, byggnader och områden i Södermanlands och Stockholms län. Vi är drygt 30 personer som arbetar på SFV Ulriksdal.

Din roll
I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för byggnadernas tekniska status, genomför underhålls- och investeringsprojekt. Du arbetar långsiktigt och affärsmässigt med arbetsuppgifter av varierande art och kommer även själv att leda projekt. I ditt ansvar ligger att inventera, samordna statusbesiktningar, budgetera, planera, upphandla enligt LOU, samordna, vara byggledare och följa upp fastigheterna.

Naturligtvis samarbetar du nära med fastighetsområdets andra tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare, driftorganisation och övriga stödresurser. En viktig del är att vårda våra kundrelationer med hyresgäst, brukare, egen driftorganisation och övriga förvaltningen.

SFV:s byggnader har stora kulturhistoriska värden, vilket kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras för framtiden. Modern funktionalitet, komfort och teknik är också viktiga delar. Vi arbetar ständigt med energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar. I rollen som teknisk förvaltare deltar du i verksamhetsplanering och budgetarbete. Du rapporterar till fastighetschefen.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning eller YH-utbildning mot bygg/fastighet, alternativt har du förvärvat liknande kunskaper genom praktisk erfarenhet inom området. Du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har aktuella kunskaper inom upphandling, projektledning, byggnadsteknik, entreprenadjuridik samt ekonomi.

Goda Office kunskaper krävs och B-körkort är ett krav då det blir en del resor i tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du som person är strukturerad, trygg, lösningsorienterad och relationsskapande.

Mer information
Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Denna anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling.

Sista ansökningsdag är 2020-09-23 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!

Kontaktpersoner
Mats Falkenäng
Fastighetschef
+46 10 478 73 11
mats.falkenäng@sfv.se

Publicerad 2020-09-04

Ansök nu