Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk Förvaltare till Newsec Property Asset Management Sweden AB i Stockholm

Newsec - Rekrytering och interimslösningar, Stockholm

Ansök nu

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett marknadsledande och expansivt företag? Newsec Property Asset Management Sweden AB behöver nu förstärka sitt team med en engagerad och organiserad person till rollen som Teknisk Förvaltare. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! 

Vad går jobbet som Teknisk Förvaltare ut på?

I den här rollen kommer du att arbeta med teknisk fastighetsförvaltning med stort fokus på rapporteringar och löpande avstämningar med kunder. Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter i första hand vara att driva och utveckla köpcentrum och dess tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing på kort och lång sikt samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål. Du ansvarar för myndighetsbesiktningar, har täta kunduppföljningar och kontroller samt rapportering. Du kommer driva och utveckla köpcentrumen med hjälp av sidoleverantörer och underleverantörer och ingå i ett centrumteam som arbetar med köpcentrumen med dess hyresgäster och kunder för att skapa en attraktiv mötesplats.

Exempel på ansvarsområden:

 • Operativ ansvarig för myndighetsbesiktningar, arbetsmiljö och systematiskt brandskyddsarbete

 • Operativ ansvarig att lagar och myndighetsregelverk följs

 • Operativt ansvarig för att upprätta underhållsplaner

 • Operativt ansvarig för upphandling och kontroll av löpande och planerat underhåll samt verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen

 • Operativt ansvarig för drift- och underhållsbudget

Vem söker vi?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med fastighetsförvaltning av köpcentrum. För att passa i rollen krävs det att du har en god social förmåga och ett intresse för andra människor. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb.

Vi ser gärna att du:

 • Minst 3–5 års yrkeserfarenhet från fastighetsbranschen

 • Minst 1–2 års erfarenhet som teknisk förvaltare

 • Erfarenhet av miljö och hållbarhetsfrågor

 • Erfarenhet av underhållsplanering och uppföljning av serviceavtal

 • Budgetansvar över egna fastigheter och analysera ekonomiskt utfall.

 • Goda kunskaper inom AFF, och dess tolkning

 • Goda kunskaper om att följa myndighetskrav

 • Goda kunskaper i Excel

Det är meriterande om du har:

 • Goda kunskaper inom ekonomi

 • Aktivt jobba med optimering och kostnadsbesparingar med serviceavtal

 • Arbetat med köpcenter och handelsplatser

 • Förhandlingserfarenhet och avtalsförvaltning

 • Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete

 • Mångårig erfarenhet som teknisk förvaltare

Din värdegrund 

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellensinnovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Vad kan Newsec Property Asset Management Sweden AB erbjuda dig?

Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering & Bemanning AB, och Newsec Property Asset Management Sweden ABs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekrytering & Bemanning ABs rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se eller Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: josefin@isakssonrekrytering.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Publicerad 2021-03-23

Ansök nu