Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk förvaltare till Kungsleden

Kungsleden, Stockholm

Ansök nu

Vill du arbeta som teknisk förvaltare på ett dynamiskt och kreativt bolag som har ambitionen att bli Sveriges mest lönsamma och framgångsrika fastighetsbolag? På Kungsleden värnar vi om våra kundlöften och varandra. Till vårt team i Kista söker vi nu dig med hög social kompetens, som vill jobba teknikorienterat i en nyckelposition hos oss som specialist på fastighetsteknik. Är du en person som trivs med utmaningar är detta en tjänst för dig!

OM TJÄNSTEN 
I rollen som teknisk förvaltare hos oss på Kungsleden tillhör du ett team av förvaltare, uthyrare, tekniska förvaltare och driftpersonal. Du ansvarar för en del av vårt fastighetsbestånd i Kista gällande fastighetsdrift och underhåll. Du säkerställer att fastigheternas tekniska standard bibehålls och utvecklas långsiktigt och hållbart. Du arbetar med energioptimering med hållbara och smarta hus med låga drift- och underhållskostnader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • I samarbete med förvaltare ansvara för affärsplan, budgetering och prognoser gällande kostnader för drift och underhåll

 • Upprätta underhållsplaner på kort och lång sikt

 • Driva miljöcertifiering av fastigheterna

 • Arbeta med energibesparing i fastigheterna

 • Arbetsledning av intern driftpersonal

 • Tillse att försäkring- och myndighetskrav uppfylls

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av en roll som teknisk förvaltare med tekniskt utmanande fastigheter med kommersiell inriktning. Du har mycket goda kunskaper inom fastighetsteknik och erfarenhet av att driva underhållsprojekt samt energioptimering.
Grundläggande krav för att söka tjänsten:

 • Minst 5 - 10 års erfarenhet i en roll som teknisk förvaltare

 • Erfarenhet av att arbeta med kommersiella fastigheter och tekniskt utmanande hus

 • Dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom underhållsplanering

 • Dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom energioptimering

 • Mycket goda kunskaper inom ventilation, styr & regler, fastighetsdrift

KUNGSLEDEN ERBJUDER DIG
Kungsleden är ett växande bolag med ett företagsklimat som genomsyras av en transparent och öppen kultur där det alltid är snabbt till beslut. Allt vi gör tar avstamp i våra värderingar: Omtanke, Glädje och Professionalism. Inom bolaget arbetar ca 130 personer. Kungsleden välkomnar mångfald oavsett kulturell bakgrund, sexuell läggning, funktionsvariation, religion eller ålder. Vi är jämställda på alla nivåer i bolaget och mångfalden bidrar på ett positivt sätt till Kungsledens utveckling.

ANSÖKAN
Vill du bli en del av företag med höga mål och med hjärtat på rätt ställe? Välkommen att söka tjänsten via vår rekryteringspartner Isaksson Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Chapovalova som du når på 0760 - 00 11 97. Tjänsten skall tillsättas snarast möjligt.

OM KUNGSLEDEN
Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva och hållbara platser som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner. En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Publicerad 2020-11-02

Ansök nu