Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teknisk förvaltare till Castellum Uppsala

Castellum, Uppsala

Ansök nu

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 14 tillväxtorter i Sverige och även i Köpenhamn och Helsingfors. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Är du den vi söker?

Vi utökar nu vår organisation och söker därmed en Tekniskförvaltare till Uppsala med ansvar för våra kunder och fastigheter. Här får du möjlighet att vara med och driva på omställningen mot ett hållbart samhälle.

Bland våra hyresgäster återfinns allt från små till stora bolag. Som fastighetsägare med fokus på att ge våra hyresgäster hög kvalitet och skapa bra relationer så blir du vår lokala representant för att uppfylla dessa ambitioner. Samtidigt som du har fokus på att säkerställa ett gott ekonomiskt resultat så driver du ditt arbete framåt för att möta våra hyresgästers behov på bästa sätt.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


I rollen som Teknisk förvaltare ingår:

 • Driftoptimering och underhållsplanering. Uppföljning och analys av energiförbrukning och genomförande av optimering och energibesparingsåtgärder

 • Säkerställande av löpande kostnadsbesparande åtgärder i fastighetsbeståndet

 • Ansvara att fastigheterna lever upp till hårt ställda energi- och miljökrav

 • Projektledning av tekniska projekt och mindre hyresgästanpassningar

 • Ta fram beslutsunderlag och kostnadskalkyler kopplat till t.ex. drift, underhåll och mindre hyresgästanpassningar

 • Upphandling och kvalitetssäkring av leverantörer och entreprenörer samt teckna och omförhandla drift- och serviceavtal

 • I samarbete med kommersiell förvaltare ansvara för affärsplan, budgetering och uppföljning av fastigheternas kostnadssida och underhållsplaner

 • Ansvara för att försäkrings- och myndighetskrav uppfylls

 • Ansvara att miljöcertifierade fastigheter upprätthålls och att ISO-standard uppfylls

 • Säkerställa en fullständig teknisk fastighetsdokumentation

 • Vara aktiv i operativa projektgrupper, tekniska forum och i bolagets verksamhetsutvecklingsprojekt och processer

 • Delta i budget, bokslut och analys av utfall och prognos för fastigheterna

 • Tekniskt stöd inom förvaltningen

 • Delaktig i projekt och projektutveckling, bevaka förvaltningens krav

Kompetenser:

Du har ett genuint intresse för teknik och fastigheter. Vi tror att du har erfarenhet från fastighetsbranschen eller liknande. Du har erfarenhet från tekniska installationer, energioptimering, myndighetskrav och projektledning.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande högskolepoäng inom fastighetsområdet alternativt annan relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.

God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, samt B-körkort.

Om dig:

Vi söker dig som tycker om att ge god service och samtidigt bidrar till en god affär. Du tycker om att leverera god kvalitet och att utveckla både dig själv och affären genom att vara positiv och energirik. För att kunna leverera på högsta nivå är du strukturerad och tycker om att kommunicera och ha många olika kontaktytor. Du kan arbeta självständigt, men tycker även om att arbeta i grupp - helt enkelt en god kollega och representant för Castellum.

Castellum har en stark företagskultur som präglas av goda värderingar för dig som medarbetare. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag med en hög kompetens och korta beslutsvägar. Här får du varierande arbete och bra erfarenheter. Du får vara med och påverka utvecklingen i vårt positiva och framgångsrika företag.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista datum för annonseringen.

Vid frågor om tjänsten kontakta Robert Ahlstedt, 070-655 35 57.

Publicerad 2022-06-13

Ansök nu