Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teknisk förvaltare till Besqab

Besqab Projekt & Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Är du en person med ett genuint intresse för teknik och flera års erfarenhet från en roll som teknisk förvaltare? Vill du kliva in i en nyinrättad roll där du ges stora möjligheter att vara med och påverka? Är du dessutom relationsskapande, strukturerad och mån om att hålla en hög servicenivå?

Besqab söker nu en person med naturligt driv som vill vara med och bygga upp förvaltningsorganisationen tillsammans med bolaget.

Bakgrund
Besqab är en bostadsutvecklare som sedan starten 1989 har utvecklat mer än 8 000 bostäder. Vi har valt att i första hand koncentrera oss på de lokala marknaderna i Storstockholm och Uppsala stad. Vår passion är att utveckla bostäder som människor ska bo och leva i. Det ska vara kvadratsmart, genomtänkt, funktionellt, hemtrevligt och hållbart. Oavsett vad och var vi bygger utgår vi från samma målbild: vi ska vara bäst på att förstå människors behov och drömmar när det gäller boende – och utifrån den kunskapen skapa nya hållbara hem för ett bättre liv.

Besqab är i ett spännande tillväxtskede och har tagit ett strategiskt beslut att satsa mer på hyresrätter och samhällsfastigheter varför man nu söker en teknisk förvaltare till en nyinrättad roll.

Tjänsten
Som teknisk förvaltare är du en viktig nyckelperson som kommer ha en bred roll inom teknisk förvaltning och fastighetsdrift. Du kommer vara med och utveckla en enhet för långsiktig förvaltning av samhällsfastigheter och hyresrätter för att säkerställa ett professionellt och effektivt arbetssätt. Ditt uppdrag blir att, tillsammans med övriga teamet utveckla och systematisera driften för samtliga fastigheter samt att skapa och implementera ett fungerande planerat tekniskt underhåll för verksamheten. Du kommer även ha det övergripande ansvaret för att handla upp driftleverantörer och underhållsprojekt samt för myndighetskrav, energifrågor och brandsäkerhet. Du driver arbetet för att möta kundernas behov på bästa sätt och har samtidigt fokus på att säkerställa ett gott ekonomiskt resultat.

I denna roll rapporterar du till Chef för Fastighetsutveckling och Fastighet och utgår från våra trevliga lokaler i Danderyd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Ledning och styrning av driftpersonal, såväl intern som extern

 • Upphandling av driftleverantörer och andra underentreprenörer

 • Budget, uppföljning och prognosarbete

 • Upprättande av underhållsplaner och teknisk planering

 • Initiera, leda samt upphandla tekniska utredningar och teknikprojekt

 • Energikartläggning och energioptimering

 • Ansvar för myndighetskrav och brandsäkerhet

 • Genomföra underhållsprojekt

 • Ansvara för den huvudsakliga kontakten med hyresgäster

 • Införa system och bygga strukturer för förvaltningsenheten

 • Delta i operativa projektgrupper och tekniska forum

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig med relevant teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning som har flera års dokumenterad erfarenhet från teknisk förvaltning och ett intresse för fastighetsutveckling. Du är van vid att hantera driftavtal och har goda kunskaper inom installations- och byggteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med projektstyrda organisationer inom fastighets-, entreprenad- eller byggbranschen. Då rollen har många kontaktytor och även administrativa uppgifter är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av hållbarhetsarbete ses som meriterande.

För denna tjänst krävs det att du har körkort för personbil.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs i en självständig roll med eget ansvar där du får vara med och utveckla vår förvaltningsorganisation. Du är en naturlig relationsbyggare, förtroendeingivande och har förmåga att hålla en konstruktiv dialog med kunder och andra parter. Du säkerställer att budskap når fram och har inga problem med att påminna och följa upp. Det är viktigt att du är affärsmässig och ser på förvaltning utifrån ett långsiktigt och hållbart perspektiv.

Det är också viktigt att du är en prestigelös person som vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter inom gruppen samt bidra med förslag till förbättringar. Givetvis gillar du problemlösning och har förmåga att prioritera i stressade situationer. Utöver detta vill vi att du är en strukturerad person som är bra på att leverera resultat efter uppsatt tidplan.

Vi erbjuder dig
Vi har alltid nya spännande projekt på gång och vi söker kontinuerligt efter fler trevliga arbetskamrater. Vi har en öppen och sund kultur hos oss där samarbete, diskussioner och kreativitet uppmuntras tillsammans med ett stort personligt engagemang. Vi har förtroende för varandras kompetens och är medvetna om att var och en har ansvar för den viktiga relationen med våra kunder. Allt samarbete ska vara öppet, trivsamt och okomplicerat och vi tror på att vi är bäst tillsammans!

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Besqab med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast 20 maj 2022. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Johansson på karin.johansson@realcompetence.se.

Om Besqab
Besqab grundades för drygt trettio år sedan och affärsidén var då – precis som nu – att bygga bostäder utifrån människors behov och drömmar. Idag är vi börsnoterade och består av 120 medarbetare som tillsammans bygger bostäder och samhällsfastigheter i hela Storstockholm och Uppsala stad. Nyligen offentliggjordes nya målsättningar med ambitionen att växa; dels genom att utveckla kärnverksamheten – bostadsutveckling –, dels genom att bredda och utveckla nya affärsområden inom förvaltning av egenutvecklade hyresrätter, vårdboenden och andra samhällsfastigheter. Besqab satsar för framtiden och fortsätter att växa.

Läs mer om oss på 
www.besqab.se

Publicerad 2022-04-29

Ansök nu