Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk förvaltare med god teknisk kunskap till Loudden Bygg -& Fastighetsservice

Loudden Bygg -& Fastighetsservice, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara en del av ett kunnigt team som arbetar med ett brett utbud av fastighetsrelaterade tjänster? Loudden Bygg-&Fastighetsservice söker nu en erfaren teknisk förvaltare som bland annat kommer att arbeta med projektledning, energiuppföljning och underhållsplanering ute hos uppdragsgivare med varierat fastighetsbestånd. Loudden Bygg-&Fastighetsservice satsar på trivselfrågor, personlig utveckling, bra kunder och spännande arbetsuppgifter vilket resulterar i god stämning och långsiktig stabilitet i bolaget. Låter det här som något för dig?

Om tjänsten
Loudden Bygg-&Fastighetsservice, med sina 44 anställda, är ett dotterbolag till fastighetsrådgivaren Savills och arbetar med ett brett register av fastighetsbaserade tjänster som: kundtjänst, fastighetsteknik, elteknik, trädgård, energistatistik, styr- och reglerteknik, underhållsplaner, mindre byggprojekt samt hyresgästanpassningar.

I rollen som teknisk förvaltare kommer du tillhöra enheten fastighetsteknik och tillsammans med seniora drifttekniker, fastighetsskötare, elektriker och byggservice arbeta ute bland olika uppdragsgivare. Fastighetsbeståndet är både kommersiellt, såsom kontor och köpcentrum, men även bostadsrättsföreningar. 

I rollen ingår det bland annat:

  • Fastighetteknisk projektledning, såsom att bygga om en värmecentral eller byta ut ett ventilationsaggregat

  • Energiuppföljning. Du initierar förslag och åtgärder syftande att minska energiförbrukningen hos kunderna

  • Upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förebyggande underhåll

  • Medverka vid upphandlingar och förfrågningar

  • Ansvara för efterlevnad av myndighetskrav och lagkrav

  • Utföra fastighetsbesiktningar

  • Rapportering till kund

Som teknisk förvaltare planerar du självständigt ditt arbete och ansvarar för att rätt resurser blir inkopplade för att åtgärda de tekniska fel som uppstår i dina kunders fastigheter. Likaså ansvarar du för att pågående projekt når i mål och att underhållsplaner blir genomförda. Du arbetar tätt tillsammans med hjälpsamma kollegor där idéer kan bollas och man hjälper varandra. Då rollen innebär ett kundansvar med rapportering passar en social och serviceinriktad personlighet bäst för denna roll. 

Är det här du?
För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha god kännedom och erfarenhet av fastighetsteknik, såsom styr-och reglerteknik. Du har i minst 5 år arbetat med dessa typer av frågor och har en god operativ förståelse för hur tekniska system i fastigheter fungerar. Du har arbetat med underhållsplanering, energiuppföljning och projektledning i kommersiella fastigheter alternativt större bostadsrättsföreningar. Vi ser helst att du har en teknisk förvaltarutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift och är du bekväm i det engelska språket är det ett plus, då en del av rapporteringen kommer att ske till internationella uppdragsgivare. B-körkort är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som gillar teamwork och är hjälpsam mot dina kollegor. Du har en social framtoning och är inte rädd för att prata med kunder. Vidare är du en duktig projektledare som gillar att ta ansvar och ge den bästa servicen till kunderna för att gynna ett långsiktigt samarbete. 

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Loudden Bygg-&Fastighetsservice med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2021-02-18

Ansök nu